Τοπικά

Διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν ρεύμα λόγω ρευματοκλοπών… 

Την ώρα που οι ρευματοκλοπές στη συνοικία του Αλιβερίου Ν. Ιωνίας καλά κρατούν, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή διαμαρτυρήθηκαν χθες για το ότι με τις ρευματοκλοπές, προκαλείται ζημία στην ηλεκτρική τους εγκατάσταση και δεν έχουν ρεύμα…

Το ζευγάρι που διαμένει στην περιοχή και δεν είναι Ρομά, επισκέφθηκε χθες την εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και κατάγγειλε πως από τις ρευματοκλοπές ξεμένει συχνά από ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς προκαλείται ζημιά στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ…

Μάλιστα ζήτησαν την παρέμβαση της εισαγγελικής αρχής προς τη ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να μην ξεμένουν από ηλεκτρικό ρεύμα, τώρα μάλιστα που είναι χειμώνας και έχουν οικογένεια με παιδιά.
Στο μεταξύ οι δύο Ρομά που είχαν συλληφθεί προχθές για ρευματοκλοπή στη συνοικία του Αλιβερίου, αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο.

Πρόκειται για μία 35χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έπαιρνε παράνομα ρεύμα για τέσσερα χρόνια, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ περίπου, καθώς και έναν 17χρονο, που φέρεται να ηλεκτροδοτούσε το σπίτι του επί πέντε χρόνια, προκαλώντας ζημιά αξίας 5.000 ευρώ στη ΔΕΗ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το