Τοπικά

Αναζητείται και στον Βόλο 26χρονη από την Λακωνία που έχει εξαφανιστεί

Από την περασμένη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου φέρεται να αγνοείται η 26χρονη Ηλιάνα Σταμαδιανού, από τον Ασωπό Λακωνίας, που αναζητείται και στον Βόλο.

Η 26χρονη, σύμφωνα με το anikolouli.gr, έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό «Toyota Yaris» και από τότε το τηλέφωνο της παραμένει απενεργοποιημένο. Οι συγγενείς της ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς η Ηλιάνα αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας. Η αδελφή της Ειρήνη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής, να βοηθήσουν για να εντοπιστεί. «Φοβόμαστε για το χειρότερο, γιατί έφυγε με το αυτοκίνητό της και έχει το τηλέφωνό της κλειστό. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έχει ακόμη δώσει στοιχεία για το τελευταίο σήμα της, λόγω έλλειψης προσωπικού. Τίθεται όμως ζήτημα ζωής και θανάτου και παρακαλούμε θερμά, να βοηθήσει, για να τη βρούμε…», είπε για την εξαφάνιση της αδελφής της.

Ήδη έχει εκδοθεί σχετικό silver alert από τη «Γραμμή Ζωής», ενώ όπως ανέφερε η αδελφή της «μια παράκληση στον κόσμο να κοιτάζουν τα στενά, μπορεί να είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και αυτή να είναι κάπου αλλού. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ότι μπορεί να βρίσκεται προς Βόλο, Λάρισα, ας πούμε ακόμα και στη Σπάρτη ή ακόμα και στην Τρίπολη. Γενικά να γίνει μια παράκληση στον κόσμο, να έχουν τον νου τους, δηλαδή και στο στενό τους, μήπως είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, λευκό «Toyota Yaris», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960. Όχι, δεν έχει ξανασυμβεί. Έχει φύγει από το σπίτι, εντάξει μεγάλη κοπέλα είναι, έχει φύγει, αλλά έχει πάρει τηλέφωνο. Υπάρχει περίπτωση να θέλει να πάει κάπου, να μείνει μόνη της», είπε μεταξύ άλλων η αδερφή της».

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει άμεσα με το 1065 της «Γραμμής Ζωής» ή την ελληνική αστυνομία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το