Αθλητισμός

Διάκριση για νεαρές κωπηλάτριες του ΝΟΒΑ “Θ”

thumbnail_Σ21 Φ1 ΤΡΙΣΤ
Το τετραπλό σκιφ κορασίδων του ΝΟΒΑ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Μαυροχώρι της Καστοριάς, η Πανελλήνια συνάντηση κωπηλασίας κατηγορίας Ανάπτυξης. Στους αγώνες αυτούς ο ΝΟΒΑ συμμετείχε με οκτώ κωπηλάτες-τριες οι οποίοι κατέκτησαν ένα αργυρό μετάλλιο και μια 7η θέση.
Το τετραπλό σκιφ κορασίδων αρχαρίων με τις: Νόνη Ισμήνη, Τσιτσιγιάννη Κλαίρη, Ζανοπούλου Δήμητρα και Λάπα Αντριάνα, μετείχε στον τελικό του αγωνίσματος και κάνοντας εξαιρετική κούρσα κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση και φυσικά το αργυρό μετάλλιο.
Το διπλό σκιφ παίδων αρχαρίων με τους: Παρασκευά Νικόλαο και Νάνο Ιάσονα κατέκτησε την 1η θέση στον μικρό τελικό και την 7η στη γενική κατάταξη. Μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε και το δεύτερο πλήρωμα του διπλού σκιφ παίδων αρχαρίων με τους: Ιωαννίδη Ορέστη και Μπρουσοβάνα Αλέξανδρο.
Από κει και πέρα, είχαμε και προσωπική διάκριση για μία κωπηλάτρια και έναν κωπηλάτη. Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Νόνη και ο Ιάσων Νάνος κλήθηκαν σε προπονητικό κοινόβιο στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης κωπηλασίας που θα γίνει στο Βόλο και στις Σέρρες αντίστοιχα. Η διοίκηση του ΝΟΒΑ συγχαίρει τους μικρούς κωπηλάτες-τριες για την επίδοσή τους και τους εύχεται καλή συνέχεια

Ο ΝΟΒΑ για την  επιτυχία της Βόντζου
Όπως έγραψε η «Θεσσαλία της Δευτέρας», η Αναστασία Βόντζου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που φιλοξενήθηκε στη Λιθουανία.
Από τον ΝΟΒΑ εκφράστηκαν συγχαρητήρια προς την αθλήτρια μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης: «Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Τρακάϊ της Λιθουανίας (8-10/7/2016) η Ελλάδα συμμετείχε με δύο πληρώματα: την δίκωπο άνευ των εφήβων η οποία κατάκτησε την 1η θέση και το διπλό σκιφ νεανίδων που κατέκτησε την 2η θέση.
Στον τελικό του διπλού σκιφ των νεανίδων η Αναστασία Βόντζου του ΝΟΒ-Α και η Αννέτα Κυρίδου του ΝΟΘ, παρά το κακό ξεκίνημα, αφού μέχρι τα μισά της κούρσας ήταν στην 5η και 4η θέση έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να κερδίσουν το ασημένιο, κλέβοντάς το στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια της γερμανικής βάρκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 7:15.52 και το γερμανικό σε 7:15.69. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Δανία με χρόνο 7:14.96
Πολλά συγχαρητήρια στην κωπηλάτρια του ΝΟΒΑ εκφράζουν, η διοίκηση του Ομίλου, οι προπονητές, οι συναθλητές της και της εύχονται πάντα επιτυχίες και υψηλές διακρίσεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το