Τοπικά

Διαδραστική ενημέρωση για τον τουρισμό από τον Τουριστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννη Πηλίου και τον Νίκο Σαρούκο

Με μία ακόμη δράση σύμπραξης και συνεργατικότητας ενισχύεται η έναρξη της επικείμενης θερινής τουριστικής περιόδου στην Μαγνησία.

Ο Τουριστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη Πηλίου, σε συνεργασία με τον κ. Νικόλαο Σαρούκο, Προϊστάμενο Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού (Διεύθυνση Τουρισμού – ΠΥΤ – Θεσσαλίας), προσκαλούν όλους τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, την Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, σε δύο απογεύματα διάδρασης, πληροφόρησης και ενημέρωσης.

Ειδικότερα, θα αναπτυχθούν θέματα που άπτονται ζητημάτων προβολής μιας τουριστικής επιχείρησης, θεμάτων διαχείρισης πελατών καθώς και ευρύτερα ζητήματα τουριστικής νομοθεσίας, ως χρήσιμα εργαλεία για κάθε τουριστική επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν ελεύθερα θέματα που θα ανακύψουν από το κοινό, στα πλαίσια πολύπλευρης συζήτησης και προβληματισμού γύρω από ευρύτερα θέματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου “ΚΕΝΤΑ ΒΕACH” (πρώην “Σοφοκλής”) στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου και από ώρες 18:00 έως 21:00, ενώ η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το