Τοπικά

Διαδικτυακή συζήτηση για τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», σε συνεργασία με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας και το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Παλεύουμε και διεκδικούμε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς μας. Οργανώνουμε τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας», την Τετάρτη 13 Γενάρη, στις 8 μ.μ. στην πλατφόρμα ZOOM. Ομιλήτρια στη συζήτηση θα είναι η Εύη Γεωργιάδου, Δρ Μηχανικός Ασφαλείας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
Οι διοργανωτές καλούν τους εργαζόμενους από όλους τους κλάδους να συζητήσουν για την κατάσταση στους χώρους δουλειάς με το ξέσπασμα της πανδημίας, τη διεκδίκηση των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας τους και των οικογενειών μας από τον κορωνοϊό και τη λειτουργία των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας.
Όπως τονίζουν, «η οργάνωσή μας σε κάθε εργοστάσιο, γραφείο, κατάστημα είναι απαραίτητος όρος για την εξασφάλιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην προσπάθεια να μπει φίμωτρο στους αγώνες των εργαζομένων, να μείνουν κλειστά τα στόματα στη μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γκέτο υπερμετάδοσης του ιού και σε κάτεργα αντεργατικών μέτρων, απαντάμε δυναμώνοντας τη φωνή και την πάλη μας μέσα από τα σωματεία».

Για το link της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν mail στο:
[email protected]

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το