Τοπικά

Δεκάδες θρυλικές Harley εξόρμησαν στο Πήλιο

Στον Βόλο και την περιοχή του Πηλίου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 18-20 Ιουλίου περισσότερα από 30 μέλη του Συλλόγου «HOG Athena Chapter» με τις μηχανές τύπου Harley Davidson. Τους υποδέχτηκαν τα μέλη του HOG VOLOS TEAM και μαζί επισκέφτηκαν το Τρίκερι και την Άφησσο, καθώς και άλλες περιοχές του Πηλίου. Η κυριακάτικη εκδρομή τους στον Άη Γιάννη Πηλίου αναβλήθηκε, λόγω της πρόβλεψης για άσχημες καιρικές συνθήκες.

Τα 30 περίπου μέλη του Συλλόγου έφτασαν στον Βόλο την Παρασκευή 16 Ιουλίου και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά και το ίδιο βράδυ απόλαυσαν το φαγητό και το ποτό τους σε καταστήματα της περιοχής.


Την ερχόμενη ημέρα, Σάββατο 17 Ιουλίου, μαζί με 25 περίπου μέλη του HOG VOLOS TEAM και τις εντυπωσιακές μηχανές τους, έκαναν μονοήμερη εκδρομή στο Τρίκερι, απολαμβάνοντας τη διαδρομή και τις ομορφιές του Πηλίου. Εκεί κάθισαν για καφέ και φαγητό και συζήτησαν θέματα που αφορούν στη μεγάλη τους αγάπη, που δεν είναι άλλη από τις μηχανές τύπου Harley Davidson που οδηγούν.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας επέστρεψαν στην Αγριά, ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε η Κυριακάτικη εκδρομή τους στον Άη Γιάννη Πηλίου αναβλήθηκε υπό τον φόβο άσχημων καιρικών συνθηκών.
Σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη του Συλλόγου «HOG Athena Chapter» αναφέρουν χαρακτηριστικά για την εμπειρία τους να επισκεφτούν την περιοχή του Πηλίου: «Ακόμα μια ωραία εκδρομή τελείωσε, γεμίζοντάς μας με όμορφες εικόνες.

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας του HOG VOLOS TEAM για τη φιλοξενία, τις όμορφες διαδρομές που επιμελήθηκαν, αλλά προ πάντων για τη ζεστή τους διάθεση. Γυρίσαμε όλοι ασφαλείς και αρκετά ξεκούραστοι, μιας και ο καιρός δε μας επέτρεψε την Κυριακάτικη βόλτα. Εις το βραχυπρόθεσμο επανιδείν. Να είστε όλοι καλά».
Να αναφερθεί ότι τo HOG Athena Chapter είναι το επίσημο εταιρικό group της αντιπροσωπείας Harley Davidson, στην Αθήνα. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1993, ως HOG Athens Chapter, παράλληλα με την εγκαθίδρυση της πρώτης αντιπροσωπείας της αμερικάνικης μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.
To 2014, με την αλλαγή του Dealer σηματοδοτήθηκε η νέα εποχή για το Chapter, με νέο σώμα εθελοντών, νέα διεύθυνση και νέο όνομα: HOG Athena Chapter.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το