Τοπικά

Η ΔΑΣ ΟΤΑ επιτίθεται στους νικητές των εκλογών, στα υπηρεσιακά συμβούλια

das-ota

Επίθεση στην παράταξη «Απόστολος Πλαγεράς» που κέρδισε τις εκλογές στα υπηρεσιακά συμβούλια εξαπέλυσε η ΔΑΣ ΟΤΑ.

Κατηγορεί την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές για χειραγώγηση των εργαζομένων. Σε επιθετική ανακοίνωση για την παράταξη «Απόστολος Πλαγεράς» και τους υποψηφίους της , αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια η παράταξη της ΔΑΣ – ΟΤΑ είχε σημαντική άνοδο. Στους μόνιμους υπαλλήλους ψηφίστηκε από 183 συναδέλφους (107 το 2012) και στους αορίστου ψηφίστηκε από 86 συναδέλφους (30 το 2012).

Έπεσαν οι μάσκες των υπολοίπων παρατάξεων που συγκρότησαν όλες μαζί (ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ) ενιαία παράταξη και κατέβηκαν σαν «ένα σώμα μια ψυχή» στις αρχαιρεσίες. Εξάλλου οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού από την προσυμφωνημένη κολεγιά τον καιρό που πέταξαν απέξω από το προεδρείο του Συλλόγου τη ΔΑΣ-ΟΤΑ αν και ήταν πρώτη δύναμη και με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους.

Σήμερα όμως αυτές οι παρατάξεις αποκαλύφθηκαν πλήρως και ξεδιάντροπα κατεβαίνοντας ως ενιαία παράταξη πια στα υπηρεσιακά συμβούλια  με στόχο την ψήφο και την ανεμπόδιστη χειραγώγηση των εργαζόμενων. Αποκαλυπτικά εξάλλου και για τους πλέον καλοπροαίρετους συναδέλφους, είναι τα λόγια του ΠΑΣΚίτη αντιπροέδρου του Συλλόγου, Απ. Τζουρβατζη, κατά την καταμέτρηση των ψήφων: «ο ρόλος μου επετεύχθη αφού κατάφερα να ενώσω σε μια  ενιαία, όλες τις παρατάξεις του προεδρείου του Συλλόγου». Ο στόχος, λοιπόν, επετεύχθη: μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί όλοι μια μεγάλη αγκαλιά! Ας βγάλει συμπέρασμα κάθε καλοπροαίρετος συνάδελφος! Ας έχει στο νου του τη στάση της ενιαίας παράταξης όλο αυτό το διάστημα στα σοβαρά ζητήματα που συναντήσαμε αυτά τα δύο χρόνια»

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το