Τοπικά

Νέα πορεία στο Βόλο και …βεγγαλικά για το Ν. Ρωμανό

IMG_0719

Πορεία «νίκης» στο κέντρο του Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα αντιεξουσιαστές και μέλη συλλογικοτήτων της περιοχής, πανηγυρίζοντας για τη θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού.
Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 6 το απόγευμα στο Θόλο του Πανεπιστημίου και λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία, οι καταληψίες έριξαν βεγγαλικά από την ταράτσα του κτιρίου «Παπαστράτος». Η πορεία κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ πέρασε και από την παραλία, για να καταλήξει και πάλι στο Πανεπιστήμιο.
Νωρίτερα, περνώντας από την οδό Ιάσονος, οι αντιεξουσιαστές σταμάτησαν για λίγο μπροστά από το κτίριο της εφημερίδας «Θεσσαλία» φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας για δημοσιεύματα σχετικά με την κατάληψη της Πρυτανείας και τις ζημιές στο κτίριο της διοίκησης.
Σε ανακοίνωση της «Κατάληψης της Πρυτανείας» που οργάνωσε τη σημερινή πορεία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «ο Ν. Ρωμανός δικαιώθηκε με τη συμβολή του κινήματος αλληλεγγύης. Είναι μια μικρή νίκη του αγωνιστικού κινήματος, ένα μεγάλο βήμα για τη συνολική αμφισβήτηση του ολοκληρωτικού οικοδομήματος».

IMG_0722

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το