Κόσμος

Χάος σε Νέα Υόρκη και Δουβλίνο με ψηφιακή σκουληκότρυπα: Δίδυμοι πύργοι, γυμνοί και… σύμβολα έφεραν κλείσιμο

Αναστάτωση και αποτελέσματα τα οποία δεν περίμενε κανείς έχει προκαλέσει ένα έκθεμα που έχει τοποθετηθεί σε Νέα Υόρκη και Δουβλίνο με στόχο να συνδέει τις δύο πόλεις. Πρόκειται για μία ψηφιακή «πύλη» με ζωντανή ροή βίντεο.

Μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξη λειτουργίας της πύλης του Δουβλίνου, μια «πολύ μεθυσμένη» γυναίκα γύρω στα 40 οδηγήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη αφού «έτριψε» την πλάτη της στην οθόνη, όπως εξήγησε η Liza Linnane, η γυναίκα που τράβηξε βίντεο από το περιστατικό, στα σχόλια της ανάρτησής της στο Instagram.

«Βασικά ήταν εκεί για περίπου 20 λεπτά πολύ μεθυσμένη και χαστούκιζε και τρίφτηκε πάνω στην πύλη πριν επέμβουν οι φρουροί», έγραψε.

Ένας άλλος Δουβλινέζος που έχασε εντελώς το νόημα της έκθεσης έδειξε ένα κινητό τηλέφωνο που έδειχνε την ανατριχιαστική εικόνα της πτήσης 175 της United Airlines να κατευθύνεται προς τον Νότιο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις 11/9, με το πλήθος στην πλευρά της Νέας Υόρκης να βογκάει ως απάντηση.

Ένα άτομο έδειχνε επανειλημμένα μια σβάστικα στο τηλέφωνό του, καταστρέφοντας μια γλυκιά φωτογράφιση για τον Matt Shaver, 30 ετών, ο οποίος επισκεπτόταν τη Νέα Υόρκη από το Λος Άντζελες και ήρθε στην πύλη για να δει την αδελφή του, που ζει στο Δουβλίνο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το