Ελλάδα

Χαλάνδρι: Η κλεμμένη καραμπίνα και τα ψυχολογικά προβλήματα του 27χρονου

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ο 27χρονος πατέρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά μητέρα (κατά πληροφορίες ηλικίας; 21 ετών) του 4χρονου παιδιού του. Ο 27χρονος δούλευε παλαιότερα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας ενώ τελευταία απασχολούνταν σε εταιρεία με έπιπλα. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε.

Το ζευγάρι συζούσε για μεγάλο διάστημα και παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο. Για άγνωστους λόγους όμως χώρισαν και το παιδί έμενε με τον πατέρα του.
Ακόμα, δεν έχει αποσαφηνιστεί η χρονική στιγμή που ο πατέρας αφαίρεσε την ζωή του παιδιού του, αλλά δεν έχει προσδιοριστεί και πότε ακριβώς έβαλε τέλος στη ζωή του. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας σκότωσε το παιδί στον ύπνο του το βράδυ και την επόμενη μέρα το πρωί αυτοκτόνησε, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αμέσως μετά τη δολοφονία του 4χρονου έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα βρέθηκε πρώτη στο σημείο της τραγωδίας και ειδοποίησε την αστυνομία περίπου στις 09:00 το πρωί.
Η μητέρα προφανώς ανησύχησε όταν ο πατέρας δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, επισκέφθηκε το σπίτι και βρέθηκε μπροστά στην τραγωδία. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό το πρωί, ο οποίος ήταν από την αυτοκτονία του 27χρονου αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.
Η περιγραφή ενός γείτονα στο ethnos.gr και αποκαλύπτει ότι τα όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της τραγωδίας, ήταν τόσο φρικτά που έκαναν ακόμη και τους ίδιους να δακρύσουν. «Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα. Βγαίνοντας έκλαιγαν τα παιδιά. Ανατριχιάζω που το λέω» είπε συγκλονισμένος ο γείτονας του 27χρονου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το