Τοπικά

Μπαράζ διαρρήξεων στον Αλμυρό

Τέσσερα περιστατικά διαρρήξεων σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή του Αλμυρού όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το almyros.gr ενώ όπως σύμφωνα με πληροφορίες του οι διαρρήξεις σημειώθηκαν στον Αλμυρό και τον Πλάτανο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Απριλίου έγιναν δύο διαρρήξεις στον Αλμυρό και την επόμενη μέρα θύματα διάρρηξης έπεσαν και δύο άνδες στον Πλάτανο.

Σύμφωνα με ένα από τα θύματα, η διάρρηξη στο σπίτι της έγινε περίπου στις 9 μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης 27 Απριλίου. Η ώρα αυτή υπολογίζεται γιατί γείτονες κατήγγειλαν ότι άκουσαν πολύ δυνατό θόρυβο, ακριβώς στις 20:55. Οι “ποντικοί” ανέβηκαν από εξωτερική σκάλα και διέρρηξαν το παράθυρο της κουζίνας του πρώτου ορόφου, απ’ όπου και εισέβαλαν στην οικία. Βρέθηκε σπασμένο παντζούρι μπαλκονόπορτας, που ίσως δικαιολογεί και τον θόρυβο, απ’ όπου όμως δεν κατάφεραν να τρυπώσουν, αφού δεν μπόρεσαν να σπάσουν και την μπαλκονόπορτα.

Το θετικό είναι ότι δεν βρήκαν στο σπίτι μετρητά και χρυσαφικά και έτσι έφυγαν μόνο ένα δαχτυλίδι μικρής αξίας. Η κ. Σ. επέστρεψε γύρω στις 21:25 μ.μ. και πιθανότατα εκείνη την ώρα οι δράστες την αντιλήφθηκαν και απέδρασαν από μπαλκονόπορτα στο ισόγειο του σπιτιού. Το κυρίως υπνοδωμάτιο της οικίας ήταν ο χώρος που ενέργησαν περισσότερο οι δράστες, ανακατεύοντας ντουλάπα και συρτάρια.

Ο κ. Κ. κάτοικος Αλμυρού, δεν ήταν τόσο τυχερός, καθώς οι διαρρήκτες λίγο αργότερα, το ίδιο βράδυ, έκλεψαν κοσμήματα αξίας.

Για τις διαρρήξεις που έγιναν την επόμενη μέρα μεταξύ 11.00 με 13.00 το πρωί, υπάρχουν καταγγελίες για ύποπτες κινήσεις αλλοδαπών που έφεραν αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το