Τοπικά

B2B Matchmaking Event από τον ΣΒΘΣΕ, PRAXI Network και ΣΘΕΒ, στο πλαίσιο του Innovent Forum 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Matchmaking Event που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος – ΣΒΘΣΕ, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μέλη του Δικτύου Enterprise Europe Network και τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΘΕΒ, σε συνεργασία με το JOIST.

Η πρωτοβουλία του Δικτύου ΠΡΑΞΗ και των βιομηχανικών συνδέσμων της Θεσσαλίας, ΣΒΘΣΕ και ΣΘΕΒ, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Innovent Forum 2024 στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024 που φιλοξένησε πλήθος εκθετών, ομιλιών, workshops, συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων με κεντρικό θεματικό άξονα το “Tech for Humanity” και εστίαση στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας, των Έξυπνων Πόλεων, του Gaming, του Πολιτισμού και του Κατασκευαστικού Τομέα.
Το Innovent B2B Matchmaking Event έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε επιχειρήσεις, ερευνητές, κέντρα καινοτομίας και οργανισμούς από Ελλάδα και εξωτερικό να καλλιεργήσουν σχέσεις, να μοιραστούν νέες ιδέες και να διερευνήσουν ευκαιρίες εμπορικών, τεχνολογικών και ερευνητικών συνεργασιών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συμμετείχαν 110 εκπρόσωποι επιχειρήσεων και οργανισμών από 27 χώρες και πραγματοποιήθηκαν πάνω από 135 συναντήσεις, τόσο δια ζώσης, στον ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί για αυτό το σκοπό, καθώς και διαδικτυακά, μέσω της ειδικής πλατφόρμας.

Τον συντονισμό των συναντήσεων ανέλαβαν εκπρόσωποι του Δικτύου ΠΡΑΞΗ και των βιομηχανικών συνδέσμων της Θεσσαλίας, οι οποίοι ανανέωσαν τη δέσμευσή τους για στενή συνεργασία σε μελλοντικές δράσεις που έχουν ως κοινό στόχο την δικτύωση και τη προώθηση των συνεργασιών όλων των φορέων που προάγουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Στην διοργάνωση των διμερών συναντήσεων εκ μέρους του ΣΒΘΣΕ συμμετείχαν η Υπεύθυνη του ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network κ. Γ. Φράγκου, η Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας κ. Κρις-Έλεν Ζαρμπούνη, και ο Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης, Ποιότητας & Εκπαίδευσης κ. Βασίλειος Ζυγούρας.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το