Κόσμος

Αυστραλός παρίστανε ότι τον απήγαγαν προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά με την ερωμένη του

Ένας Αυστραλός ξεπέρασε κάθε κλισέ του σινεμά, καθώς παρίστανε ότι τον απήγαγαν προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά με την ερωμένη του. Στις 31 Δεκεμβρίου o Paul Lera κάλεσε τη συντρόφου του για να της πει ότι θα συναντούσε τον λογιστή του, ενώ στην πραγματικότητα πήγαινε να δει την ερωμένη του.

Το ζευγάρι προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί έστειλε λίγο αργότερα μήνυμα στην αρραβωνιαστικιά του Lera, στο οποίο την ειδοποιούσε πως έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η αρραβωνιαστικιά του διαβάζοντας το μήνυμα πανικοβλήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της συγκρότησε μια ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη διάσωση του άνδρα.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς κατά τη διάρκεια ελέγχου η αστυνομία εντόπισε τον Lera στο φορτηγάκι του σώο και αβλαβή παρέα με την ερωμένη του. Ο ίδιος στην κατάθεση του υποστήριξε ότι είχαν απαγάγει κάποιοι «τύποι από τη Μέση Ανατολή», οι οποίοι τελικά τον άφησαν ελεύθερο, με την ιστορία του να καταρρέει μετά από 12 ημέρες λόγω των αντιφάσεων.

Ο Paul Iera τώρα καλείται να πληρώσει 16.218,11 δολάρια Αυστραλίας στην κυβέρνηση της Αυστραλίας, ενώ κινδύνευε έως και με 7 χρόνια φυλάκισης.

Υπολογίζεται ότι ενώ περνούσε ποιοτικό χρόνο μαζί με την ερωμένη του, η αστυνομία ξόδεψε 200 ώρες εργασία και 25.000 δολάρια από τα χρήματα των φορολογουμένων για να τον σώσει.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το