Αθλητισμός

Austrian Boys σε δημοτική αρχή Βόλου: Οι εκλογές είναι κοντά – Έχετε τελειώσει ήδη και δεν το έχετε καταλάβει όλοι σας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με αφορμή το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την Κυριακή το ΕΑΚ, ως έδρα, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, καθώς όπως αναφέρει το έγγραφο που έστειλε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, το τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου θα γίνουν εργασίες στο στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία κατάφερε ο Δήμος Βόλου και η κουστωδία. Εντελώς τυχαία μετά την αίτηση χρήσης του ΕΑΚ από τον Ερασιτέχνη μας …προέκυψαν έργα. Ομοίως και πριν το ματς με την Πύδνα, επίσης προέκυψε επανασπορά του χόρτου του γηπέδου. Γιατί άραγε τέτοια σύμπτωση;
Αυτοί εκεί στη πλατεία Ρήγα Φεραίου έχουν μπερδέψει τη βροχή με το φτύσιμο.
Η αλήθεια είναι, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή δεν υπάρχουν έργα στο ΕΑΚ , αλλά προγραμματισμένες προετοιμασίες του κάψιμου του «Βασιλιά Καρνάβαλου» του Βόλου.
Επίσης, δικαιωθήκαμε άλλη μια φορά για την αντίθετη θέση μας – από την αρχή της χρονιάς – να έχουμε προπονητές στην ομάδα μας, πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στα τμήματα μπάσκετ της ομάδος μας. Περιμένουμε – απαιτούμε, μετά από αυτές τις εξελίξεις, αν δεν παραιτηθούν οι προαναφερόμενοι, να απολυθούν άμεσα και μακριά από την ομάδα μας.
Τέλος, ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και επειδή ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει αποδείξει πως όταν θέλει τιμωρεί, οι εκλογές είναι κοντά και αυτοί που κάθονται στα έδρανα του Δήμου Βόλου θα καταλήξουν να πίνουν πικρό καφέ όλοι μαζί στις Αφέτες (Νιάου) .
Έχετε τελειώσει ήδη και δεν το έχετε καταλάβει όλοι σας. Τελεία και παύλα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το