Τοπικά

Αργ. Κοπάνας: Μεγάλο ενεργειακό έργο σε Αγριά και σε Ν. Αγχίαλο από τον Αχ. Μπέο – Διαγωνισμός για την αντικατάσταση όλων των παλαιών φωτιστικών με καινούρια τύπου led

Στην κάμερα του astratv μίλησε ο αντιδήμαρχος Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, για το μεγάλο ενεργειακό έργο, που θα υλοποιηθεί σε Αγριά και Νέα Αγχίαλο.
Ο κ. Κοπάνας ανέφερε τα εξής: “Η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου υλοποιεί το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο, το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.
Μετά τον Βόλο και τη Ν. Ιωνία, όπου αντικαταστήσαμε τα παλαιά ενεργοβόρα και χαμηλής φωτιστικής απόδοσης φωτιστικά με καινούρια φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας, προκηρύξαμε διεθνή διαγωνισμό, προυπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ, για την προμήθεια και εγκατάσταση 5.000 νέων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου LED με σύστημα τηλεελέγχου και τηλεδιαχείρισης, για όλους τους δρόμους, τις πλατείες, τους κοινόχρηστους χώρους της Αγριάς και της Νέας Αγχιάλου.
Τα νέα φωτιστικά σώματα παρέχουν ποιοτικότερο φωτισμό -σχεδόν δύο φορές περισσότερο φως σε σχέση με τα παλαιά- με εξοικονόμηση του κόστους ενέργειας της τάξης του 70%.
Άρα, λοιπόν, η Αγριά και η Νέα Αγχίαλος γίνονται περισσότερο φωτεινές από ποτέ και με το χαμηλότερο κόστος.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι ο Βόλος να ξεχωρίζει, να ακτινοβολεί και να λάμπει. Δίνουμε περισσότερο φως σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.
Ο Δήμος Βόλου γίνεται πρότυπο και για τον φωτισμό του.
Και αυτό το έργο, όπως αντιλαμβάνεστε, αποκτά ιδιαίτερη αξία σε περιόδους ενεργειακής κρίσης, όταν η ανάγκη για επαρκή, ποιοτικό και οικονομικό φωτισμό είναι επιτακτική”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το