Τοπικά

Αρχίζει σήμερα το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Σήμερα ξεκινά το περίφημο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου (The Historic Rally of Olympian Gods) με δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να παίρνουν μέρος με τα κλασικά αυτοκίνητα-αντίκες, με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον ΕΟΔΥ μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19, για τα πληρώματα και τους θεατές.
Το αναλυτικό δρομολόγιο του Ράλι όπου οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τα κλασικά οχήματα: Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στη Λάρισα, κεντρική πλατεία, στις 9.00-12.00 και την ίδια μέρα στον Βόλο, στο ξενοδοχείο Volos Palace, από 18.00 και μετά (ανασυγκρότηση), την Κυριακή 11 Οκτωβρίου κατά την εκκίνηση της 2ης μέρας, στις 10.00, στο Volos Palace και την ίδια μέρα, στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας από 13.00-17.00, όπου και θα γίνει ο τερματισμός και η τελετή απονομών των κυπέλλων στους μεγάλους νικητές.
Σάββατο 10 Οκτωβρίου: Λάρισα, κεντρική πλατεία (εκκίνηση) στις 10.30 π.μ., μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου, Βόλος, Ανακασιά, Πορταριά, Χάνια, Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές, Βυζίτσα (γεύμα-στάση ανασυγκρότησης), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά, Βόλος (διανυκτέρευση Volos Palace).
Κυριακή 11 Οκτωβρίου: Βόλος (εκκίνηση 10.00 π.μ., Volos Palace), Μελισσάτικα, Κερασιά, Κανάλια Μαγνησίας, λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου-Λάρισας, Λάρισα, Γιάννουλη, Αμπελώνας, Τύρναβος, Τσαριτσάνη, Ελασσόνα (κεντρική πλατεία, τερματισμός 13.00 και απονομές κυπέλων).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το