Τοπικά

Απόστολος Παπαδούλης: Θα αναβαθμίσουμε τη λειτουργία του Δήμου

Με το Σύλλογο Εργαζομένων στους ΟΤΑ, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις τους για τη λύση.
Με έμφαση τόνισαν στον Απ. Δ. Παπαδούλη πως: «ζητάμε την δημοκρατία, την αξιοκρατία και την κανονικότητα σε αυτή την πόλη μετά τα 5 χρόνια που περάσαμε με απειλές, προσβολές, τραμπουκισμούς και εκβιασμούς. Όταν μας έλεγε ο απερχόμενος Δήμαρχος ότι είμαστε “τεμπέληδες” ότι “θα φτύσουμε το γάλα της μάνας μας” και δεν δέχτηκε τον σύλλογο να συζητήσει κανένα από τα προβλήματα μας. Αντιθέτως μας έβριζε, μας έκανε αγωγές και μας …μετακινούσε.»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε την υποστήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και ανθρώπινη αντιμετώπιση.
Μετά τη συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων στους ΟΤΑ, με δήλωσή του αναφέρθηκε στις προτάσεις του για τη λειτουργία του Δήμου Βόλου.
«Σε μία πόλη της εμπιστοσύνης και της κοινωνικής προόδου», σημείωσε, « οι θεσμοί, πρώτοι, καλλιεργούν την συναίνεση, τον διάλογο και την συμμετοχή και ακολουθούν, παραδειγματιζόμενοι, οι πολίτες. Ο Δήμος είναι μέσο διαπαιδαγώγησης των πολιτών και της άμεσης Δημοκρατίας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε δημόσιες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και ομάδες των πολιτών να έχουν ελεύθερο βήμα, ώστε να μπορούν να εκφράζουν τις τεκμηριωμένες απόψεις τους.»
«Για τα μείζονα θέματα, συνέχισε, « θα προηγείται διαβούλευση μεταξύ των δημοτικών ομάδων, ώστε εξασφαλίζεται μείζονα πλειοψηφία και δεσμεύσεις. Σε κρίσιμα θέματα, θα προηγούνται ομάδες εργασίας, ώστε αυτά να προετοιμάζονται και να προκύπτει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ζητάμε, πάντοτε, την γνώμη τοπικών επιστημονικών και επαγγελματικών».
«Στις Διοικήσεις Δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων», συμπλήρωσε, θα συμμετέχουν μέλη και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και μία φορά το τρίμηνο, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει με θεματολογία, που θα αφορά στο μέλλον της πόλης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το