Τοπικά

Αντιδράσεις για παιδική χαρά στην Αργαλαστή – Κατασκευάζεται πάνω σε βόθρους

Επάνω σε δύο σηπτικούς βόθρους που εξυπηρετούν το δημαρχείο και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατασκευάζεται η νέα παιδική χαρά της Αργαλαστής. «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ο χώρος είναι ελεγμένος από τις τεχνικές υπηρεσίες και όλα έγιναν με νομιμότητα», δήλωσε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, όταν ενημερώθηκε πως υπήρξε αναφορά στην εισαγγελία. Πριν δύο χρόνια, επί δημαρχίας του Νίκου Φουρτούνα, έγινε αποξήλωση της παιδικής χαράς γιατί ήταν επικίνδυνη, μετά από επίσης αναφορά στην εισαγγελία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν ήταν επικίνδυνα μόνο τα παιχνίδια, αλλά ο χώρος γέμιζε λύματα από τις υπερχειλίσεις των βόθρων.
Σήμερα, η δημοτική αρχή τοποθετεί νέα παιχνίδια και εξωραΐζει τον χώρο, σύμφωνα με τον Νόμο αλλά οι βόθροι παραμένουν, με αποτέλεσμα κάτοικος να απευθυνθεί στην εισαγγελία και να ζητήσει μεταφορά της παιδικής χαράς.
Ο δήμαρχος τόνισε πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι όλα τα έργα γίνονται νόμιμα με τις ανάλογες άδειες από τις υπηρεσίες», ενώ ο πολίτης ζητεί από την εισαγγελία να μην επιτρέψει τη λειτουργία της για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας των παιδιών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το