Αθλητισμός

Άνοιξε η… όρεξη για προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές της Νίκης

Η έγκριση που δόθηκε στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 για προπονήσεις άνοιξε την… όρεξη και στους ποδοσφαιριστές της Νίκης, οι οποίοι ελπίζουν να μπουν κι εκείνοι σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Σήμερα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός «Storytelling» που διοργανώνει η βολιώτικη ΠΑΕ.

Στο γήπεδο επέστρεψαν από χθες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες έδωσε την έγκριση στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 να αρχίσουν προπονήσεις, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη σέντρα τον νέο χρόνο.
Το γεγονός αυτό λογικά ανοίγει τον δρόμο για αγώνες και στη Φούτμπολ Λιγκ. Ταυτόχρονα άνοιξε και η όρεξη των ποδοσφαιριστών για δράση. Πρώτοι και… καλύτεροι οι παίκτες της Νίκης, οι οποίοι ανυπομονούν να πατήσουν χορτάρι, αφού δεν θέλουν να δουν τον κόπο των προηγούμενων μηνών να πάει χαμένος.

Βέβαια κανείς δεν ξέρει ακόμη με λεπτομέρεια το τι πρόκειται να συμβεί στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς εκεί τα προβλήματα είναι πολλά. Ωστόσο το «πράσινο φως» στη Σούπερ Λιγκ 2 αποτελεί μια… αχτίδα φωτός για το μέλλον.
Οι ποδοσφαιριστές είναι λογικό να αδημονούν, καθώς βιοπορίζονται από το ποδόσφαιρο έχοντας πληγεί εδώ και αρκετό καιρό από όσα συμβαίνουν. Το ίδιο ισχύει και για τη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τις υποχρεώσεις της χωρίς να υπάρχει αγωνιστική δράση. Μένει να δούμε αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και επιτέλους δούμε την μπάλα να κυλάει στο χορτάρι…

Σήμερα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός «Storytelling»
Σήμερα Τρίτη ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός με τον τίτλο «Storytelling», που μεταφράζεται στα ελληνικά ως «Αφήγηση ιστορίας». Οι φίλαθλοι να θυμηθούν την πιο έντονη στιγμή που έχουν ζήσει με την αγαπημένη τους ομάδα και να τη σχολιάσουν κάτω από τη δημοσίευση για τον διαγωνισμό, που έχει αναρτηθεί στο προφίλ της ΠΑΕ Νίκη στο Facebook «Niki Volou FC – www.nikifc.gr».
Ο νικητής, που θα αναδειχθεί μέσω του κόσμου, θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη που του επιφυλάσσει η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Για το θέμα η βολιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:
«Διαγωνισμός «Storytelling» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Facebook! Αφηγήσου στα σχόλια της παρούσας δημοσίευσης την πιο έντονη στιγμή που έζησες ως οπαδός της Νίκης Βόλου κι έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα δώρο-έκπληξη. Ο κόσμος θα κρίνει τον νικητή, καθώς το σχόλιο με τις περισσότερες αντιδράσεις θα είναι και το «τυχερό».
Σκεφτείτε, μοιραστείτε την ιστορία σας, διαβάστε όλα τα κυανόλευκα βιώματα και χαρίστε τη «Νίκη» στον καλύτερο. Ο διαγωνισμός λήγει το μεσημέρι της Τρίτης 15/12 (12:00).
Προσοχή: Η καταγραφή της εκάστοτε ιστορίας θα γίνεται, μέσω σχολίου, μόνο κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση, στη σελίδα της Νίκης και όχι στις αναδημοσιεύσεις άλλων προφίλ».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το