Πολιτισμός

Ανοίγει η αυλαία για τον «Μικρό Παράδεισο»

Ο Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης «Ο Μικρός Παράδεισος», του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, και με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, ανακοινώνει και φέτος τη λειτουργία του για το σχολικό έτος 2021-2022, αποτελώντας για ακόμη μία χρονιά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές δημιουργικής απασχόλησης παιδιών για το Σάββατο και την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου άρχισαν οι τηλεφωνικές εγγραφές, ενώ ο αγαπημένος «Μικρός Παράδεισος» θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχθεί τους μικρούς του φίλους το Σάββατο 2 Οκτωβρίου από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι και συνεχίζει το πρόγραμμά του την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στη Θεία Λειτουργία, ώστε να συστήσει σε γονείς και παιδιά τη νεόδμητη «Γωνιά του Θεού». Η «Γωνιά του Θεού» είναι η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του Πολυχώρου, όπου θα περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση στον γυναικωνίτη του ιερού ναού κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, σε έναν μεγάλο, καλά αεριζόμενο χώρο 40 τετραγωνικών, όπου παιδαγωγοί θα απασχολούν παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με δραστηριότητες αγιογραφικού περιεχομένου.

Πρόγραμμα Σαββάτου (9 π.μ. – 3 μ.μ.): Πλούσιο διδακτικό το πρόγραμμα με μαθήματα όπως: Θρησκευτική Κατήχηση, Γνωριμία με τον Ναό, Πολυαισθητηριακό Παιχνίδι, Θεατρική Αγωγή, Καλλιτεχνικά – Ζωγραφική, Αυτοσχέδια Παιχνίδια, Μουσικοκινητική, Κυκλική Γυμναστική, (Functional Training), Αθλο…παιδιαρίσματα, Χορογυμναστική, Μουσική, Παραδοσιακοί Χοροί, Παιδική Χορωδία και το δημοφιλέστατο μάθημα της Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής.
Πρόγραμμα Κυριακής (9.30 π.μ. – 12.00 μ.): Μετά τον Κυριακάτικο Εκκλησιασμό, με τις παιδαγωγούς και τα παιδιά εντός της «Γωνιάς του Θεού», ο «Μικρός Παράδεισος» θα πραγματοποιεί πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με δρώμενα έκπληξη, εργαστήρια παιδιών – γονέων και παιδικό κινηματογράφο.
Προσφέρετε χαρά, κέφι και γνώση στα Σαββατοκύριακα των παιδιών σας, με καταρτισμένους παιδαγωγικά εκπαιδευτικούς και σε έναν χώρο τόσο όμορφο σαν… έναν «Μικρό Παράδεισο»!
Πληροφορίες-κρατήσεις στο 2421181388. Κόστος συμμετοχής 15€/μήνα (1 παιδί), 25€/μήνα (2 αδέρφια), 35€/μήνα (3 αδέρφια), υπεύθυνος Κέντρου: π. Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το