Κόσμος

Άνδρας βρήκε μετά από 33 χρόνια τους γονείς του που τον εγκατέλειψαν

Στις 10 Απριλίου 1986, οι γονείς του νεογέννητου Steve Hydes, τον εγκατέλειψαν στις τουαλέτες του αεροδρομίου Gatwick του Λονδίνου. Σήμερα, ο 33χρονος πλέον Βρετανός κατάφερε, υστερα από 15 χρόνια αναζήτησης, να εντοπίσει τους βιολογικούς γονείς.
Το μόλις 10 ημερών αγοράκι είχε εντοπίσει τότε μια υπάλληλος του αεροδρομίου τυλιγμένο σε μια κουβέρτα. Ο Hydes δόθηκε αρχικά σε ανάδοχη οικογένεια και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι που είχε άλλες τρεις κόρες.
Σύμφωνα με τη Dailymail, o ίδιος, παρότι δεν κράτησε κακία στους γονείς του, ξεκίνησε να τους ψάχνει πριν από 15 χρόνια γιατί ήθελε να μάθει για το παρελθόν του.

Την Κυριακή (12/5), ο 33χρονος ανακοίνωσε μέσω ενός λογαριασμού στο Facebook με όνομα «Gary Gatwick airport baby abandoned» (Gary Gatwick είναι το όνομα της μασκότ του αεροδρομίου, που του είχε δοθεί από την τοπική κοινωνία), ότι οι ειδικοί μέσω δείγματος DNA κατάφεραν να βρουν τους γονείς του. Δυστυχώς όμως για εκείνον η βιολογική του μητέρα δεν είναι πια στη ζωή.
Ωστόσο, ζωντανός είναι ο βιολογικός του πατέρας, αλλά και τα αδέρφια του τα οποία δεν γνώριζαν ούτε την ύπαρξή του. Στο τέλος ο Steve ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το πολύ ευαίσθητο και προσωπικό θέμα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το