Τοπικά

Αλυκές: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε κυπαρίσσι που προκλήθηκε από στάχτη

Παρ’ ολίγον να πάρει φωτιά το πρωί της Παρασκευής μια μονοκατοικία στις Αλυκές Βόλου, καθώς από τη στάχτη που έριξε κάποιος ασυνείδητος σε ρίζα κυπαρισσιού, άρπαξε φωτιά ένα κλαδί του δένδρου… Η φωτιά έγινε αντιληπτή από περίοικο στις 10.40’ το πρωί και αμέσως έσπευσε επί τόπου ένα όχημα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου με τρεις πυροσβέστες. Η φωτιά σβήστηκε μία ώρα αργότερα, ευτυχώς χωρίς να επεκταθεί σε ολόκληρο το δένδρο.
Επίσης από στάχτη παρ’ ολίγον να πάρει φωτιά ένας κάδος απορριμμάτων στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στη Ν. Ιωνία. Επί τόπου έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά, πριν πάρει έκταση και κάψει τον κάδο.
Επιπλέον, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου επενέβη στην περιοχή του Ξηριά, όπου Ρομά έκαιγαν πλαστικά και καλώδια. Η επέμβαση έγινε στις 14.45’ με ένα όχημα και τρεις πυροσβέστες.
Ακόμη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου επενέβη την Παρασκευή στις 8.45’ το πρωί και στις 6 το απόγευμα σε δύο φωτιές σε καμινάδες, η μία από ξυλόσομπα και η άλλη από τζάκι, χωρίς να προκληθούν μεγάλες ζημιές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το