Τοπικά

Αλλάζουν τα δρομολόγια του flying dolphin «Βένους»

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι αλλάζουν τα δρομολόγια του επιβατηγού υδροπτέρυγου flying dolphin «Βένους» για το διάστημα 16-07-2021 έως και 25-07-2021.
Σύμφωνα με τον πίνακα το ΒΕΝΟΥΣ θα αποπλέει από Δευτέρα ως Σάββατο στις 6.30 το πρωί από Αλόννησο, θα φθάνει στο λιμάνι του Βόλου στις 9.40 και στις 14.30 θα αποπλέει ξανά για τα νησιά με τελικό προορισμό την Αλόννησο.
Τις Κυριακές θα αποπλέει στις 14.00 από Αλόννησο προς Βόλο και στις 17.30 από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά.
Επίσης έγινε γνωστό ότι τα προγραμματισμένα δρομολόγια του επιβατηγού υδροπτέρυγου flying dolphin «Ερατώ», θα παραμείνουν ανεκτέλεστα για το χρονικό διάστημα από 16-07-2021 έως και 22-07-2021.

Aπ΄ το Champion Jet 1 τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη–Σποράδες– Μαντούδι
Aπ΄ το Champion Jet 1 γίνονται από την Τετάρτη 14 Ιουλίου, τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη–Σποράδες–Μαντούδι. Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της εταιρείας, «καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών από και προς Θεσσαλονίκη και Καβάλα με τα ταχύπλοα Champion Jet 1 και SuperRunner Jet της SEAJETS.
Με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών η SEAJETS δρομολόγησε σε λιγότερο από 24 ώρες το επιβατηγό – οχηματαγωγό ταχύπλοο Champion Jet 1 σε αντικατάσταση του Aqua Blue.
Το Champion Jet 1 προετοιμάστηκε και δρομολογήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες και τη Δευτέρα 12/7 εκτέλεσε το δρομολόγιο Λαύριο – Μεστά–Άγιος Ευστράτιος–Λήμνος–Καβάλα. Με το συμβατικό πλοίο η διαδρομή από Λαύριο έως την Καβάλα με τους ενδιάμεσους προορισμούς διαρκεί 13 ώρες περίπου, ενώ με το ταχύπλοο γίνεται στον μισό μόλις χρόνο. Από την Τετάρτη 14/7 το δρομολόγιο του Aqua Blue θα γίνεται από το επιβατηγό– οχηματαγωγό ταχύπλοο SuperRunner Jet. Επίσης, από σήμερα τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη–Σποράδες– Μαντούδι αναλαμβάνονται από το Champion Jet 1».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το