Κόσμος

Αλλάζουν όλα στο Twitter: Αυξάνεται το όριο των χαρακτήρων σε 10.000 – Πώς ωφελούνται οι κάτοχοι του μπλε σήματος

Αλλαγές εισάγει το Twitter για τους κατόχους του μπλε σήματος. Πλέον οι επαληθευμένοι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας θα μπορούν να κάνουν αναρτήσεις έως και 10.000 χαρακτήρων, ενώ θα υποστηρίζεται η μορφοποίηση κειμένου με έντονους (bold) και πλάγιους (italic) χαρακτήρες.
Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία αύξησε το όριο χαρακτήρων σε 4.000 για τους κατόχους του μπλε σήματος, θέλοντας να ενθαρρύνει τους συγκεκριμένους χρήστες να δημοσιεύουν μεγαλύτερες αναρτήσεις. Η κίνηση αυτής της εταιρείας γίνεται για να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους.

Παράλληλα, την Πέμπτη (13/4), ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε ότι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να υποβάλουν αίτημα ώστε να μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα στους ακολούθους τους.

Επί του παρόντος, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα των 2,99, 4,99 και 9,99 δολαρίων. Οι κανόνες του Twitter αναφέρουν ότι οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν 10.000 ενεργούς χρήστες και να έχουν κάνει τουλάχιστον 25 αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες για να είναι επιλέξιμοι. Προς το παρόν, το πρόγραμμα νομισματοποίησης του Twitter είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ, αλλά ο Μασκ δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για την επέκταση του προγράμματος και σε άλλες χώρες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το