Τοπικά

Άκαρπες οι έρευνες για τον κτηνοτρόφο στο χείμαρρο στο Νεοχωράκι Αλμυρού

emak

Άκαρπες ήταν σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του  59χρονου κτηνοτρόφου στο Νεοχωράκι Αλμυρού.  Ο συναγερμός για την εξαφάνισή του είχε σημάνει από χθες το βράδυ όταν ο 59χρονος, που βρισκόταν σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή, δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι του. Κλιμάκια από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ “χτένισαν” την περιοχή σήμερα χωρίς να βρουν τον 59χρονο.

Η περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες είναι δύσβατη ενώ για να συνδράμει στο έργο του εντοπισμού έχει έρθει εκπαιδευμένος σκύλος. Τις έρευνες συνδράμουν και δύο εθελοντικές οργανώσεις από το Βόλο, όπως και φίλοι και συγγενείς του κτηνοτρόφου.

Μέχρι στιγμής όσοι συμμετέχουν στις έρευνες έχουν καλύψει περισσότερα από 5,5 χιλιόμετρα.Ο χείμαρρος στον οποίο βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου έχει διάσπαρτα βράχια και σε ορισμένα σημεία δεν έχουν ορατότητα ούτε πρόσβαση οι διασώστες.

Ομάδα εθελοντών, επιχείρησε και στην περιοχή “Δούκα” όπου θα μπορούσε να βρεθεί ο 59χρονος χωρίς αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες σταμάτησαν σήμερα και θα συνεχιστούν αύριο το πρωί.

(με πληροφορίες από almyros.gr)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το