Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΘ: Νίκη τετράδας για Γ.Σ. Αλμυρού-αναλυτικά όλα τα παιχνίδια στον 2ο όμιλο

Άνοιξε η αυλαία του β’ γύρου στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ με τον Γ.Σ. Αλμυρού να κερδίζει 1-0 τον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό και ουσιαστικά να «κλειδώνει» την είσοδό του στα πλέι οφ. Στα άλλα ματς είχαμε ευρείες νίκες του Πυράσου (5-0 τους Μυρμιδόνες), του Ρήγα Φεραίου (4-1 εκτός τον Αστέρα) και της Αγχιάλου (4-1 στην έδρα του Διαγόρα). Ρεπό έκανε ο Αίας.

 Αναλυτικά, τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής:

Πρωτεσίλαος-Γ.Σ. Αλμυρού 0-1
Μόνο με… θαύμα δεν θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ο Γ.Σ. Αλμυρού μετά τη μεγάλη σε σημασία εκτός έδρας νίκη του επί του Πρωτεσιλάου με 1-0. Με την επιτυχία του αυτή το συγκρότημα του Κώστα Ρέππου ξέφυγε εννέα βαθμούς του χθεσινού του αντιπάλου, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στο +8 από την Αγχίαλο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στο ματς και απείλησαν με τους Γκάμπα (6’, 7’), Κοντοβά (22’) και Κλουκουτάρα (25’), αλλά ο Πρωτεσίλαος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 28’ όταν ο Παπαδόπουλος αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Κοντογεωργάκη.

Μία ακόμη καλή φάση είχαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τον Τσαούση στο 64’, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Κοντογεωργάκης, αλλά η πλάστιγγα της νίκης έγειρε υπέρ του ΓΣΑ στο 87ο λεπτό. Ο Δημήτρης Γκάμπας έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν ο Αλαμάνης ΙΙ με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα και ο Γκάμπας με δεύτερη κίτρινη, μετά από σύρραξη των ποδοσφαιριστών.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης, Τσαούσης, Χολέβας (90’ Καλτσάς), Λεϊμονής, Σούδης, Νικογιάννης, Αλαμάνης (80’ Αλντίν), Παπαδόπουλος, Αλαμάνης, Κλίντον (53’ Μάνος).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Τετριμίδας, Τσιαγιανίδης, Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης (69’ Μπένος), Γκάμπας, Κλουκουτάρας (90’ Γώγουλος), Κοντοβάς, Δήμας (60’ Δρόσος).

 Πύρασος-Μυρμιδόνες 5-0
Με χαρακτηριστική άνεση ο Πύρασος επιβλήθηκε 5-0 των Μυρμιδόνων έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ από το α’ ημίχρονο. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 8’ με το σουτ του Ζάχου. Ο Βλάχος έκανε το 2-0 στο 16’ και ο ίδιος με πέναλτι το 3-0 στο 23’. Στο 35’ είχαμε το 4-0 από τον Ρακή, ενώ το 5-0 ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62’ από τον Μιχόπουλο.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς (46’ Τάσος), Δημητριάδης (46’ Φλώρος), Αλμασίδης, Ρακής, Μιχόπουλος, Ζενούνης (46’ Μπούτλας), Θεοδωρόπουλος, Αγιασιώτης (59’ Τσονάκης), Βλάχος, Ζάχος (37’ Παπαδογιώργος), Αραπίτσας.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Μπίνας, Φ. Κολυμήτρας, Κατσαβριάς (46’ Γ. Μπούρχας), Γ. Κοντοβάς, Χρ. Κοντοβάς, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρέλης (65’ Καλαμάς), Μάτζαρης, Γ. Κολυμήτρας, Τσεκρέζης.

 Αστέρας-Ρήγας 1-4
Με το «δεξί» μπήκε στον β’ γύρο του πρωταθλήματος ο Ρήγας κερδίζοντας εκτός έδρας με 4-1 τον Αστέρα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης έχοντας πρωταγωνιστή τον Θόδωρο Σουγκάρη που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

Στο 12’ ο Σουγκάρης δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή και δικαιώθηκε γράφοντας το 0-1. Στο 27’ ο νεαρός Γιώργος Αγροκώστας βρήκε με ωραία μπαλιά τον Βλιώρα πίσω από την πλάτη της άμυνας και εκείνος έκανε το 0-2. Στο 55’ μία ασυνεννοησία των παικτών του Ρήγα έφερε το 1-2 με την κεφαλιά του Ξηρομερίτη σε ανυπεράσπιστη εστία, αλλά στο 63’ ο Σουγκάρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Δημήτρης Γάρος με θαυμάσια γυριστή κεφαλιά σημείωσε το 1-3. Ο Σουγκάρης είχε συμμετοχή και στο επόμενο γκολ των Βελεστινιωτών. Αυτός εκτέλεσε το κόρνερ στο 76ο λεπτό, με τον Πάσχο να παίρνει την κεφαλιά και να διαμορφώνει το 1-4.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Π. Αποστολίδης, Δ. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Παππάς, Δούμος, Ξηρομερίτης, Μακρονάσιος (62’ Κ. Σεσκλιώτης), Σταΐδης, Πρίντζος, Βέργος.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσιλίγκος, Χότζα, Δίντσης, Παπαδανιήλ, Γοδενόπουλος (66’ Δ. Αγροκώστας), Βλιώρας (46’ Βαϊόπουλος), Γάρος, Σουγκάρης, Πάσχος, Γ. Αγροκώστας (77’ Κίτσιος), Καραγιάννης (66’ Τζινιέρης).

 Διαγόρας-Αγχίαλος 1-4
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Αγχίαλος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Διαγόρα με 4-1. Ο Χρήστος Δαμάσκος με πλασέ στο 14’ έκανε το 0-1, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Καρατζιώλης στο 25’ με κοντινό σουτ, αφού πήρε το… ριμπάουντ σε απόκρουση του Σαματά.

Στο 38’ ο Χρ. Δαμάσκος «ξαναχτύπησε» γράφοντας το 1-2, με τον Νούσια να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 1-3 με πέναλτι που εκτέλεσε στο 48’. Το «κερασάκι στην τούρτα» της νίκης των φιλοξενουμένων τοποθέτησε ο Δημακόπουλος, που σημείωσε το 1-4 στο 89’.

Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι η έκταση της ήττας τους αδικεί, ενώ εξέφρασαν παράπονα για την απόφαση του διαιτητή Σαρρή να καταλογίσει το πέναλτι από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ των νικητών.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βλαχόπουλος, Μπόλκας, Τζέκα, Ακρίβος (75’ Βλάχος), Γκαμαλέτσος (65’ Αγριοτσόμπανος), Σπ. Καραπλιάγκος, Γαλάνης (75’ Αγγελίδης), Καρατζιώλης (75’ Λουφόπουλος), Π. Ντάφος (65’ Μ. Ντάφος), Κωνσταντέλος, Ντόντος.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σαματάς, Λάμπρου, Κόκκαλης, Λάζογλου, Προβιάς, Δράγνης, Κόντρα (74’ Σίμος), Αχ. Δαμάσκος (80’ Μαγιόγλου), Χρ. Δαμάσκος (60’ Κάρρος), Δημακόπουλος, Νούσιας.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ηλεκτρονικές κάρτες σίτισης από τη ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου

  Την παροχή τροφείου σε εργαζόμενους με αποδοχές κάτω των 1.100 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα το…

21 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης 21/12

Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει ως εξής: ΕΡΤ 2 19.00 Γιορτή κορυφαίων του ΠΣΑΤ -Ζ-…

21 Δεκεμβρίου 2023

Μαγνησία: Κατάληψη χθες σε Γυμνάσιο λόγω αποβολών που δόθηκαν – «Βρόχος» η μη τήρηση κανόνων από μαθητές στις εκδρομές

  «Βρόχο» φαίνεται να αποτελεί για τους καθηγητές η μη τήρηση κανόνων από πλευράς μαθητών…

21 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή και το bazaar της Αστυνομίας Μαγνησίας

Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσαν η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας…

21 Δεκεμβρίου 2023

Οι καταναλωτές επιστρέφουν στα ψάρια του Παγασητικού

Στην κατανάλωση ψαριών από τον Παγασητικό επιστρέφουν σταδιακά οι Βολιώτες καταναλωτές, μετά το κλίμα δυσπιστίας…

21 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΗΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΗΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ετών 80 κηδεύουμε σήμερα Πέμπτη 21…

21 Δεκεμβρίου 2023