Αθλητισμός

Με… Γιαννακόπουλο στο Μονακό ο Παναθηναϊκός

Η μεγάλη επιστροφή… Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό για την Ευρωλίγκα (20.00 Novasports Prime).
Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά φέρεται ότι το ματς στο Πριγκιπάτο θα είναι το πρώτο μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ θα ενισχύσει την ομάδα με την παρουσία του. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη κίνηση πίστης στην ομάδα και στήριξής της στην προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν για την κατάκτηση ενός μεγάλου «διπλού», το οποίο θα βοηθήσει τους «πράσινους» να ανέβουν και άλλο στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Σύνθημα για την πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα έδωσε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη διαβολοβδομάδα που θα βρει τους «πράσινους» σε Μονακό σήμερα και Μιλάνο την Παρασκευή.
«Είναι ώρα να κερδίσουμε και δύσκολα ματς εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο νίκες εκτός έδρας απέναντι στην Άλμπα και τη Βιλερμπάν, που -με όλο το σεβασμό σε αυτές- δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση. Τώρα έχουμε δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια αρχίζοντας από τη Μονακό. Για να τις κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Μονακό έχει παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Κέμπα και ο Ντιάλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε χωρίς λάθη», τόνισε.
Όσο για το πόσο αισιόδοξος είναι για ένα μεγάλο «διπλό», απάντησε: «Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα για εκείνον, τότε μπορεί να κερδίσει καθέναν εκτός έδρας».
Σχετικά με την αντιμετώπιση της Μονακό σημείωσε: «Βλέποντας τους αριθμούς, ο Τζέιμς είναι το «κλειδί» για την επίθεση της Μονακό με 21 πόντους και 6 ασίστ ανά αγώνα. Ωστόσο δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε παίκτες όπως ο Ντιάλο, ο Οκόμπο και ο Γουόκερ ή παίκτες στη ρακέτα όπως ο Μοτιεγιούνας. Σίγουρα θα ασχοληθούμε με όλη την ομάδα της Μονακό, αλλά σο Τζέιμς είναι το «κλειδί» για την επίθεσή τους».
Τέλος, για τη συμμετοχή του Γκριγκόνις είπε: «Ο Γκριγκόνις έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, αλλά έχουμε διαχειριστεί αυτή την κατάσταση στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα παίξει».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μικροί «ξεναγοί» στα χαρακτικά του Τάσσου

  Στα χαρακτικά του Τάσσου που κοσμούν την αίθουσα εισόδου του Δημαρχείου Βόλου, ξενάγησαν χθες…

5 Μαρτίου 2024

Αύξηση τζίρου από τυχερά παιχνίδια σε πρακτορεία

  Τις χρονιές που σημαδεύτηκαν από την πανδημία και ειδικότερα το διάστημα του εγκλεισμού η…

5 Μαρτίου 2024

ΠΕΝΘΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΙΜΑΝΙΜΟΓΛΟΥ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΙΜΑΝΙΜΟΓΛΟΥ Ετών 93 κηδεύσαμε χθες Δευτέρα…

5 Μαρτίου 2024

ΠΕΝΘΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΖΑΡΚΑΔΑ

Όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα,…

5 Μαρτίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης 5/3

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: COSMOTE SPORT 1 22.00 Λεπτό προς…

5 Μαρτίου 2024

Άσκηση ετοιμότητας χθες στο Νοσοκομείο Βόλου – Σκηνές με ασθενείς μετά από σεισμό

Στην Εύβοια έχει κάνει σεισμό 5,5 ρίχτερ και προκαλείται πρόβλημα στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου…

5 Μαρτίου 2024