Αθλητισμός

Εξασφάλισαν τον τίτλο στη Θεσσαλία οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος γυναικών, ο Ολυμπιακός Βόλου «σφράγισε» και τυπικά τον τίτλο, επικρατώντας εύκολα της Ολυμπιάδας στη Λάρισα με 89-38, παρά τις απουσίες των Καραστάθη, Πολύζου, Ζικάι και Ράπτη.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, όπως αποτυπώθηκε από το +51 υπέρ του βολιώτικου συγκροτήματος.

Για την τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή στις 11.30 π.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο φινάλε την Αναγέννηση Καρδίτσας και στέφεται και τυπικά πρωταθλητής Θεσσαλίας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Πάντως, επειδή είναι πιθανόν να μην κατέβει η Αναγέννηση αναζητείται αντίπαλος για φιλικό αγώνα.

Θα ακολουθήσει το πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ομάδες της Κομοτηνής, της Κοζάνης και της Πιερίας. Η προσπάθεια συνεχίζεται με πολλούς στόχους πλέον για τη βολιώτικη ομάδα σε επίπεδα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών, όπου έχει σε όλα πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δεκάλεπτα: 9-26, 19-51, 26-66, 38-89.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου, Δέρβος, Χριστοδούλου): Σδρόλια, Χούτα 6, Μητραλή 8, Μπασδέκη 3 (1), Τσομπανοπούλου 12, Ψιλιώτη 2, Σιουμουρέκη 11 (3), Λογοδότη 6, Κοτοπούλη 18, Νταιάκη 15 (1), Χαλιβέρα 4, Χριστοδούλου 4.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το