Τοπικά

Διαγωνισμός για ναυαγοσώστες στο Ν. Πήλιο

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου έχει προκηρύξει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών και οριοθέτηση του εντός των ορίων του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 126.200 ευρώ (καθαρή αξία 101.774,19 ευρώ ΦΠΑ 24% 24.425,81 ευρώ).
Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι νόμιμα κατέχουν την άδεια νομίμως λειτουργούσας σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, και να δύνανται να παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον ν.4412/2016, και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών έχει οριστεί στις 13/4/2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την τέταρτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα στις 20/4/2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00.
Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα έξι μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού, ενώ η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2023 και προέρχεται από ιδίους πόρους. Η διάρκεια της σύμβασης, είναι από την υπογραφή της μέχρι 30/09.
Το κείμενο της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. και το Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (www.promitheus.gov.gr), καθώς και στο portal του Δήμου www.dimosnotioupiliou.gov.gr.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το