Lifestyle, Θ Plus

Britney Spears: Ξανά στη φυλακή ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας – Έκλεψε βραχιόλι αξίας 2.000 δολαρίων

Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ομολόγησε την ενοχή του, για μία ληστεία που είχε διαπράξει το 2015. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, μια γυναίκα είχε κατηγορήσει τον Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) πως της είχε κλέψει ένα βραχιόλι αξίας 2.000 δολαρίων. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν είχε εξακριβωθεί αν τελικά είχε κάνει εκείνος την κλοπή, με αποτέλεσμα το ένταλμα σύλληψης να καθυστερήσει κάποια χρόνια.

Aφού ολοκλήρωσε την ποινή φυλάκισης διάρκειας 60 ημερών, που του είχε επιβληθεί μετά την εισβολή του στον γάμο της Σπίαρς, η έρευνα για το κόσμημα άνοιξε εκ νέου. Αυτή τη στιγμή, κρατείται στην κομητεία της Νάπα, ενώ η εγγύηση που καλείται να πληρώσει, προκειμένου να αποφυλακιστεί, έχει οριστεί στα 20.000 δολάρια. Η δίκη έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το 2004, η τραγουδίστριας του «Baby One More Time» παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο, Τζέισον Αλεξάντερ, στο Λας Βέγκας και τα… δεσμά του γάμου κράτησαν για 55 ολόκληρες ώρες προτού ακυρωθεί η ένωσή τους. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν φαίνεται να κατάφερε να ξεπεράσει την τραγουδίστρια, καθώς συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura όταν εισέβαλε στην έπαυλη της Σπίαρς με σκοπό να σταματήσει τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκαρί.

Στη συνέχεια, ο Αλεξάντερ αρνήθηκε τις κατηγορίες για καταπάτηση και βανδαλισμό, δηλώνοντας αθώος. Ο δικαστής όρισε εγγύηση 100.000 δολαρίων και εξέδωσε περιοριστικά μέτρα, σύμφωνα με τα οποία ο 40χρονος δεν θα μπορεί να πλησιάσει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα 91 μέτρα. Ισχύουν για τρία χρόνια.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το