Αθλητισμός

Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Γαλανόπουλο

Με τον 21χρονο στόπερ Γιώργο Γαλανόπουλο ήρθε σε συμφωνία η Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενισχύοντας έτσι την άμυνά της με έναν πολύ χρήσιμο ποδοσφαιριστή.

Ο Γαλανόπουλος κατάγεται από την Κατερίνη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πιερικό. Λόγω του ότι πέρασε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο νομό Μαγνησίας και τον βρήκε στον Θησέα, τον οποίο βοήθησε σημαντικά για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Φόρεσε τη πράσινη φανέλα σε 15 ματς της περιόδου 2018-19 και σε 19 τη σεζόν 2019-20.

Πέρυσι μπήκε στο στόχαστρο της Νίκης και έκανε μαζί της προετοιμασία, αλλά τελικά πήγε στον Διαγόρα, με τον οποίο αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες μόνο, αφού στα μισά της σεζόν επέστρεψε στον Πιερικό, παίζοντας με την ομάδα της Κατερίνης σε τρεις αγώνες της Φούτμπολ Λιγκ. Πάντως, στη Δήμητρα θα συναντήσει ξανά τον Στέλιο Αρσένο με τον οποίο συνεργάστηκε στον Διαγόρα.

Στο μεταξύ, η Δήμητρα προετοιμάζεται να δώσει ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία. Για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος και συγκεκριμένα αύριο Σάββατο (5 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Φ.Σ. Κοζάνη. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα Φ.Σ. Κοζάνη-Δήμητρα ορίστηκε ο Χρήστος Νίτσας της ΕΠΣ Λάρισας και βοηθοί οι Θωμάς Πάλλας και Μίλτος Μπουρονίκος από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ανδρέας Καραλιόλιος της ΕΠΣ Γρεβενών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το