Τοπικά

Βόλος: Ελεύθερος υπό όρους ο 22χρονος που πέταξε τα ναρκωτικά από το μπαλκόνι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, ο 22χρονος, που είχε συλληφθεί την Τρίτη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και υποχρεώνεται να παρουσιάζεται κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του. Ο 22χρονος φέρεται να δήλωσε, ότι τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση, καθώς είναι νέος χρήστης και συγκεκριμένα τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Ο 22χρονος, όταν τον έλεγξαν οι αστυνομικοί, πέταξε τα ναρκωτικά από το μπαλκόνι του σπιτιού του…
Ο 22χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο την Τρίτη, εισήλθε στην οικία του, χωρίς να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών και στη συνέχεια απέρριψε από το μπαλκόνι του μια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 108,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας τρίφτης κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το