Ελλάδα

Επιχείρηση της αστυνομίας σε δύο καταλήψεις στα Εξάρχεια

Σε δύο καταλήψεις επιχειρεί αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. Η μία είναι στην οδό Σπύρου Τρικούπη κι αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο κτίριο στη συγκεκριμένη οδό που τελεί υπό κατάληψη. Στο κτίριο της Σπυρίδωνος Τρικούπη, υπάρχει αρκετός κόσμος, στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες και μετανάστες κι αναμένεται να ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία, όπου θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία, θα καταγραφούν στο Αλλοδαπών κι ακολούθως θα προωθηθούν σε δομές φιλοξενίας.

Το άλλο κτίριο είναι αυτό στη Θεμιστοκλέους που έκαναν «ντου» οι λιμενικοί όμως ύστερα από συμπλοκές με αντιεξουσιαστές, τράπηκαν σε φυγή, ενώ τους πήραν μεταξύ άλλων κι ένα υπηρεσιακό όπλο.

Οι πρωτοφανείς εικόνες, ακόμη και για το «άβατο» των Εξαρχείων καταγράφηκαν ένα βράδυ του περασμένου Απρίλη, με ομάδα λιμενικών και ενός εισαγγελικού λειτουργού, να έρχονται αντιμέτωποι με 50 κουκουλοφόρους, αρκετοί εκ των οποίων ήταν ένοπλοι. Μάλιστα οι άγνωστοι δράστες είχαν μαχαιρώσει έναν λιμενικό τρεις φορές στο μηρό, ενώ τραυμάτισαν έναν ακόμα με γροθιές.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το