Αθλητισμός

Ο Θησέας παίζει σήμερα στη Στυλίδα με «όπλο» την ψυχολογία

Με «όπλο» την άριστη ψυχολογία, απόρροια της μεγάλης εκτός έδρας νίκης του επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ο Θησέας «εκστρατεύει» σήμερα στη Στυλίδα. Στόχος για την ομάδα της Αγριάς η κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος που θα τη φέρει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική. Το παιχνίδι αρχίζει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής.

Εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα έφεραν στους σημερινούς αντιπάλους τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής. Ο Θησέας έφυγε με το «διπλό» από την Καρδίτσα, επικρατώντας 2-1 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Έτσι, ανέβηκε στην 6η θέση με 20 βαθμούς. Αντίθετα η Στυλίδα συνετρίβη με 8-0 από τη Νίκη, μένοντας στους 14 πόντους και την 11η θέση.
Χωρίς αμφιβολία οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με ανεβασμένο το ηθικό απέναντι σε μία ομάδα που θα παίζει με «την πλάτη στον τοίχο». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από το σημερινό ματς, σύμφωνα με τον προπονητή τους Λάκη Μπακάλη, που αρχικά μας μίλησε για το «διπλό» στην Καρδίτσα:
«Ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Κατακτήσαμε τρεις βαθμούς που θα χαρακτήριζα χρυσούς διότι ήταν απέναντι σε αντίπαλο που έχεις τους ίδιους στόχους με εμάς. Παίξαμε πολύ καλά και μετά το 70’ κυριαρχήσαμε. Φυσικά δεν αποφύγαμε ορισμένα λάθη που καλό θα ήταν να μην επαναλάβουμε στη συνέχεια».
Για το ματς με τη Στυλίδα ο έμπειρος τεχνικός μας είπε: «Το παιχνίδι είναι δύσκολο και δεν μας ξεγελά η βαριά ήττα της Στυλίδας από τη Νίκη. Τις τελευταίες αγωνιστικές η Στυλίδα χάνει αμαχητί τα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά εντός μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί διότι και οι αντίπαλοί μας έχουν στον προγραμματισμό τους την κατάκτηση τριών βαθμών στον μεταξύ μας αγώνα.
Επίσης, μας προβληματίζει το γεγονός ότι θα παίξουμε σε ένα πολύ κακό γήπεδο. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προσωπικές μονομαχίες, μια και όποια ομάδα κερδίσει τις περισσότερες θα έχει και αυξημένες πιθανότητες για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε δυνατοί και να βγάλουμε στο γήπεδο περίσσιο πάθος. Από κει και πέρα θα πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη, ώστε να έχουμε τον πρώτο λόγο στον αγώνα».

Αμφίβολοι δύο παίκτες
Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή στην αποστολή των δύο φοιτητών της ομάδας, του Αποστόλη Χατζησταμάτη και του Γιώργου Γαλανόπουλου, καθώς σήμερα δίνουν εξετάσεις στη σχολή τους.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες. Στη Στυλίδα θα ταξιδέψουν σίγουρα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής και ίσως οι Αποστόλης Χατζησταμάτης και Γιώργος Γαλανόπουλος.

Διαιτητής ο Ξηρογιάννης
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι Στέφανος Ξηρογιάννης από την ΕΠΣ Βοιωτίας και βοηθοί οι Βασίλης Παγουράς και Χρήστος Καλαμπούκας επίσης από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το