Τοπικά

Συνάντηση για την ανταλλαγή αντικειμένων στη Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ.Νεκταρίου

To Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Λαϊκής Συνέλευσης Γειτονιάς Αγ.Νεκταρίου στην οποία οι πολίτες μπορούν να ανταλλάξουν αντικείμενα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δε χρειάζονται.

“Φέρνουμε ένα ή και παραπάνω αντικείμενα (μεγάλου όγκου μόνο σε φωτογραφία αρχικά) με σκοπό να το ανταλλάξουμε με κάτι διαφορετικό που μας είναι χρήσιμο που θα φέρει την ίδια μέρα κάποιος άλλος.
Σε μια εποχή που το καπιταλιστικό σύστημα από τη μια αποθεώνει το χρήμα και τον καταναλωτισμό και ταυτόχρονα επιβάλλει λιτότητα,ανεργία και φτώχεια, εμείς μέσω αυτής της δράσης ενδυναμώνουμε τις ανθρώπινες σχέσεις, δίνουμε σημασία στη συνάντηση με τον συνάνθρωπό μας, στη χρησιμότητα αντικειμένων για τις πραγματικές μας ανάγκες και όχι στην ανταλλακτική τους αξία και το πόσο κοστίζει για τον καθένα ξεχωριστά.
Η ανθρώπινη δραστηριότητα, η εργασία, αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων μέσα στη κοινωνία και όχι τη σχέση των πραγμάτων χωρίς τον άνθρωπο” αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης.

Η συνάντηση θα γίνει στην οδό Θεοφίλου 9Α, Εργατικές Πολυκατοικίες (πίσω από την εφορία της Νέας Ιωνίας Βόλου).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το