Παραπολιτικά

Πολιτισμένο κλίμα…

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του Κραυσίνδωνα από την περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας, αλλά μαζί με τον καθαρισμό ξεκίνησε και ένας διαδικτυακός διάλογος, μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Κολυνδρίνη και του τέως αντινομάρχη κ. Τσαμπάζη. Ο δεύτερος έκρινε πως το ποτάμι έπρεπε να καθαριστεί από την Περιφέρεια και κατά την κρίση του υπήρξε καθυστέρηση στις διαδικασίες, ενώ η συζήτηση «άναψε» όταν η αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε πως χθες της κοινοποιήθηκε απόφαση δικαστικής διαμάχης της πρώην νομαρχίας με εργολάβο για την ανάθεση έργου καθαρισμού του Κραυσίνδωνα για 16. 000 ευρώ -ανάθεση που σύμφωνα με την απόφαση δεν ακολουθήθηκαν σύννομες διαδικασίες, με αποτέλεσμα το τιμολόγιο να μην εγκρίνεται εδώ και 8 σχεδόν χρόνια.
Η ίδια ανέφερε πως εντός των αστικών ιστών βάσει του Νόμου υπεύθυνοι για τους καθαρισμούς είναι οι Δήμοι, αλλά παρ’ όλα αυτά καθαρίζει το ποτάμι η Περιφέρεια.
Ο κ. Τσαμπάζης δεν έδωσε συνέχεια, αν και οι αναθέσεις έργων δεν αφορούσαν στην αρμοδιότητά του. Πάντως ο διάλογος έγινε σε πολιτισμένο κλίμα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το