Αθλητισμός

Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και στο αυριανό ματς με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις πόντους και να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, περιμένοντας, παράλληλα, τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις Καβάλα-Βέροια (ντέρμπι κορυφής) και Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας, με τους Σερραίους, ωστόσο, να είναι το φαβορί.

Όλη την εβδομάδα ο Στέφανος Ξηροφώτος δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι, έχοντας «ακτινογραφήσει» τον αντίπαλο, γνωρίζοντας τις αδυναμίες, αλλά και τα δυνατά του σημεία.

Ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που μάχεται, είναι δυνατή στην έδρα της και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Πάντως, με εξαίρεση το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, στο οποίο πέτυχε τρία γκολ (3-1), στα άλλα δύο ματς στην έδρα της, με Καβάλα και Τρίγλια, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την Καβάλα έχασε με 1-0, με γκολ του Βαλαβανόπουλου στο πρώτο ημίχρονο, αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και αδικείται από το αποτέλεσμα. Με την Τρίγλια έμεινε στο 0-0, δίχως να καταφέρει να βρει τρόπο να παραβιάσει την εστία της ομάδας της Χαλκιδικής.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης (3-1), πέτυχε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, χάρη σε δύο γκολ του Απόστολου Σαραντίδη και ένα του Χάρη Μπίκα.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Βέροια, με έναν πρώην παίκτη του Θεσπρωτού, τον Στέλιο Πόζογλου, να σημειώνει τα δύο από τα τρία γκολ της «Βασίλισσας του Βορρά» (το άλλο πέτυχε ο Λουκίνας), ενώ το τέρμα του Θεσπρωτού πέτυχε ο Κοντοές.

Να σημειώσουμε, πως στον Θεσπρωτό αγωνίζεται ο Χάρης Μπίκας, ο οποίος για τρία χρόνια (2012-15 είχε φορέσει με επιτυχία την φανέλα του Ρήγα Φεραίου, όταν ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το