Αθλητισμός

Κάνουν υπομονή στη Νίκη

Μεταγραφές περίμεναν χθες οι φίλοι της Νίκης, αλλά μεταγραφές δεν είδαν. Οι όποιες ανακοινώσεις πήραν αναβολή για ένα ή και περισσότερα 24ωρα, αφού για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση κάποιου παίκτη πρέπει το δελτίο του να βρεθεί στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Νίκης κινούνται δραστήρια για την απόκτηση τριών ή τεσσάρων ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα για ένα στόπερ και ένα εξτρέμ, ώστε να καλυφθούν τα κενά των Μωυσίδη και Γιάκοβλεφ, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς τους στόχους και έχουν έλθει σε επαφή μαζί τους.

Όμως δεν μπορούν ακόμη να ανακοινώσουν κάποια συμφωνία. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει τα δελτία των παικτών να βρεθούν στην κατοχή τους. Δεν θέλουν να ανακοινώσουν κάποιον παίκτη και στη συνέχεια να εκτεθούν, αν η μεταγραφή δεν ολοκληρωθεί για οποιονδήποτε λόγο. Είναι προτιμότερο να κάνουν υπομονή για λίγο.

Πάντως, αυτή τη στιγμή θεωρείται αρκετά πιθανό να μην υπάρχει κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη σύνθεση της Νίκης την Κυριακή στο Βελεστίνο, ακόμη και αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής άμεσα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι «κυανόλευκοι» του Βόλου δεν προετοιμάζονται εντατικά για την αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο.

Η Νίκη θέλει πάση θυσία να κερδίσει αυτό το ματς που προμηνύεται αρκετά δύσκολο, αφού και ο Ρήγας «καίγεται» για βαθμούς. Γενικότερα, η ομάδα των Φάντζιο Μπούις-Στέφανου Ξηροφώτου έχει στόχο να «χτίσει» ένα θετικό σερί, τουλάχιστον μέχρι το ματς με τον ΝΠΣ «Βόλος». Να θυμίσουμε ότι μετά τον αγώνα του Βελεστίνου θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Σελλάνων, θα μεταβεί στα Φάρσαλα για το ματς με τον Αχιλλέα και θα παίξει εντός έδρας με Θήβα και Οπούντιο Μαρτίνου.

 Ο Γκαραγκάνης «σφυρίζει» στο Βελεστίνο

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, που είναι και η πρώτη του δευτέρου γύρου. Στο μαγνησιώτικο ντέρμπι Ρήγας Φεραίος-Νίκη, που θα διεξαχθεί στο στάδιο του Βελεστίνου την Κυριακή και θα αρχίσει στις 3 μ.μ., θα «σφυρίξει» ο Γιάννης Γκαραγκάνης. Ο συγκεκριμένος ρέφερι ανήκει στην ΕΠΣ Πιερίας, όπως και οι βοηθοί του Γιώργος Σαλτσίδης και Γιάννης Μηνούδης, ενώ από την ΕΠΣ Λάρισας είναι ο παρατηρητής διαιτησίας Νίκος Κεραμίδας.

Για τον κ. Γκαραγκάνη αυτό θα είναι το 20ο παιχνίδι που θα διαιτητεύσει στη Γ’ Εθνική και πέμπτο όσον αφορά τη φετινή διοργάνωση. Τα προηγούμενα ματς για την τρέχουσα σεζόν τα οποία διεύθυνε ήταν τα εξής: Καμπανιακός-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1, Νάουσα-Κιλκισιακός 1-0, Άρης Παλαιοχωρίου-Αγροτικός Αστέρας 3-1, Αχιλλέας Φαρσάλων-Αστέρας Ιτέας 0-5.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει βρεθεί στο δρόμο της Νίκης, ενώ μόνο μία φορά διαιτήτευσε αγώνα της ομάδας του Βελεστίνου. Ήταν για την περσινή περίοδο το Ρήγας Φεραίος-Αμβρακία Κωστακιών 4-2.

 Σε διάθεση  τα ημερολόγια

Πολύ όμορφα ημερολόγια δημιούργησαν τα τμήματα της Νίκης με αφορμή την αλλαγή του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα ημερολόγια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και του γυναικείου τμήματος μπάσκετ. Τα δύο τμήματα έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες με τις παρακάτω ανακοινώσεις:

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου: «Ήρθαν τα ημερολόγια της Ακαδημίας μας για το 2018 με τις φωτογραφίες όλων των ομάδων μας. Η διάθεσή τους ξεκίνησε και όσοι επιθυμούν μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της Ακαδημίας, που βρίσκονται όπισθεν του γηπέδου «Π. Μαγουλάς» τις ώρες 16.00-19.00. Καλή χρονιά με υγεία…».
Το τμήμα γυναικείου μπάσκετ: «Από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση ημερολογίων του 2018 από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Η τιμή του ημερολογίου είναι 5 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Α. Τσάγκαρη (τηλ. 6956593681), A. Μιχόπουλο (6974049027), Β. Αϊβάτογλου (6972847173) και Μ. Τσιντσίνη (6947688550)».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το