Ελλάδα

3 εκατ. ευρώ κληρώνει σήμερα το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που θα μοιράσει το ποσό των 3.000.000 ευρώ.
Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ παραμένουν ανοιχτά δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να δοκιμάσει την τύχη του στην εκπνοή της χρονιάς, ελπίζοντας σε ένα «χρυσό» ποδαρικό στο 2019. Η μεγάλη κλήρωση θα μεταδοθεί στις 18:15 από τον ΑΝΤ1.

Το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο κυκλοφόρησε, όπως κάθε χρόνο, στις αρχές του μήνα, ενώ κάθε γραμμάτιο κοστίζει 5 ευρώ. Το κέρδος του Μεγάλου Λαχνού, του πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο, ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ. Το κέρδος όλης της πεντάδας που συμπεριλαμβάνει τα κέρδη του πρώτου λαχνού είναι 3.000.000 ευρώ.

«Ρέντα» και χριστουγεννιάτικα κέρδη στη Λάρισα

Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λάρισα με το χαρακτηριστικό όνομα «Ρέντα», αγοράστηκε ο τυχερός λαχνός που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ στο χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο. Ο μεγάλος νικητής δεν άργησε να εμφανιστεί, και επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου. Όπως δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο τυχερός παίκτης τον ευχαρίστησε και του ανέφερε πως θα επισκεφθεί σύντομα το πρακτορείο, καθώς είναι κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα, ο πράκτορας προσφέρθηκε να τον βοηθήσει με τις τυπικές διαδικασίες για την είσπραξη των κερδών του. Το πρακτορείο στάθηκε αντάξιο του ονόματός του, καθώς σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, έχει σημειώσει κι άλλες αντίστοιχες μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το