Τοπικά

Το ΚΕ.Π. υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου στην Κιβωτό του Κόσμου

Την Κιβωτό του Κόσμου επισκέφθηκε σήμερα, τελευταία ημέρα του χρόνου, κλιμάκιο εθελοντών του ΚΕ.Π υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με τον υπεύθυνο λειτουργίας δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωάννη Σκρίμπα.
Η Κιβωτός του Κόσμου αποτελεί έναν εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού που βρίσκονται στην περιοχή του Διμηνίου φιλοξενούνται 27 παιδιά σε ένα πρότυπο χώρο όπου συμπεριλαμβάνεται και γεωργικό σχολείο.


Τα μέλη του ΚΕ.Π υγείας κ. Ανστασία Ακριβούση, Αφροδίτη Κουσκουρίδα και Έφη Κουτέρη, είχαν την δυνατότητα να συντροφεύσουν για λίγες ώρες τα παιδιά να τους μιλήσουν για την στοματική υγιεινή και την σωστή στάση του σώματος, να παίξουν μαζί τους, να τους μοιράσουν όμορφα δώρα και γλυκίσματα. Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΕ.Π υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Σκρίμπας δήλωσε: Όπως ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια με τους συνεργάτες μου την επίσκεψη στα παιδιά του Δήμου μας, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έτσι και σήμερα κλείνουμε την χρονιά μοιράζοντας συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της δομής κ. Εύα Καραβοσιάνη και Ντίνα Μαρμαρίνου για την φιλοξενία. Ας είναι το 2019 έτος υγείας, ευτυχίας και δημιουργικότητας, πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο και στους μικρούς μας φίλους”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το