Τοπικά

Σύσκεψη Περιφέρειας, Δήμου και φορέων για τη δημιουργία του hotspot στο Βόλο προτείνει η Κ. Τσοπουρίδου

tsopouridoy
Τη σύγκλιση σύσκεψης Περιφέρειας, Δήμου και φορέων της πόλης προτείνει η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Βόλου» Κατερίνα Τσοπουρίδου προκειμένου να δημιουργηθεί ένα όργανο που θα συντονίζει τις πρωτοβουλίες σχετικά με τη δημιουργία hot spot στο Βόλο.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «κυρίαρχο θέμα των τελευταίων ημερών για την πόλη μας η δημιουργία hot spot στα όρια της. Και με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα αλλά και την επίσκεψη Ανώτατων Αξιωματικών του στρατού, στην περιοχή Αγ. Ανδρέα Φυτόκου για επόπτευση του χώρου και διάφορες μετρήσεις το θέμα έχει ανοίξει για όλους τους φορείς της πόλης.
Ο καθένας έχει και μια πρόταση (θετική ή αρνητική), ενώ ήδη ο σύλλογος Φυτόκου μέσω του προέδρου του καλεί τον κόσμο σε Λαϊκή Συνέλευση για να πάρουν αποφάσεις για το θέμα.
Ο Βόλος και πολύ περισσότερο η Νέα Ιωνία έχουν νοιώσει στο πετσί τους την προσφυγιά και πάντα ευαισθητοποιημένοι για το θέμα πιστεύω πως μπορούν να βρουν την καλύτερη λύση.
Αντί λοιπόν ο καθένας να τραβάει τον δρόμο του και να επικρατεί ένα αλαλούμ στην πόλη, θα πρότεινα να συγκληθεί μια σύσκεψη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας και του Δήμου με καλεσμένους όλους τους φορείς της πόλης και αφού ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους μετά από μια πλήρη ενημέρωση μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια, να προκύψει ένα κοινό ανακοινωθέν.
Παράλληλα να δημιουργηθεί και ένα όργανο το οποίο να μπορεί να συντονίζει τις όποιες πρωτοβουλίες αποφασίσει η σύσκεψη ό,τι πρέπει να υλοποιηθούν.
Οι κατά μόνας ανακοινώσεις – πρωτοβουλίες – σχεδιασμοί κ.λ.π δεν μπορούν να προσφέρουν στην πόλη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το