Τοπικά

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου από τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

xenodoxoipalliloi

Κάλεσμα για συμμετοχή στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου απευθύνει το Σωματείο Ξενοχοϋπαλλήλων Μαγνησίας αντιδρώντας και αυτό στο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Επίσης καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο άγαλμα της Αργούς στην παραλία του Βόλου. Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει:

«Ο Κλάδος μας είναι ένας από τους σφοδρότερα πληττόμενους από την «ύφεση» και την ανεργία. Αυτό είναι το πρόσχημα, με το οποίο, όλα αυτά τα χρόνια, οι εργοδότες πετάνε στον δρόμο συναδέλφους μας, αρνούνται να εφαρμόσουν ή να υπογράψουν νέα Συλλογική Σύμβαση, αρνούνται να μας πληρώνουν αξιοπρεπώς, αρνούνται να συμμορφωθούν με όσα απορρέουν από την Εργατική Νομοθεσία, ακόμη και αυτήν που έχουν «κόψει και ράψει» στα μέτρα τους με την Τρόϊκα.
Σα να μην έφθαναν όλα αυτά, έρχεται, τώρα, η «Αριστερή» Κυβέρνηση και μας δίνει τη χαριστική βολή, με το Νομοσχέδιο – έκτρωμα, που θέλει να περάσει από τη Βουλή, βαφτίζοντάς το «ασφαλιστική μεταρρύθμιση» και «σωτηρία του Ασφαλιστικού Συστήματος»!
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.
Μοναδικός τρόπος αντίδρασης και ισχυρό όπλο μας είναι η αντίσταση και η πάλη, που θα την εκφράσουμε αποφασιστικά, με τη μαζική συμμετοχή μας στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 4ης Φεβρουαρίου, και στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 11:00, στον χώρο του ομοιώματος της «Αργούς», μπροστά στο Λιμάνι.
Σας καλούμε να συμμετέχετε ΜΑΖΙΚΑ»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το