Κόσμος

Αντζι Μπάουι: Ο Ντέιβιντ είχε προσπαθήσει να με σκοτώσει

angie-708

Λίγες μόλις μέρες μετά το θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι η σύζυγος του Αντζι, αναστατώνει με τις δηλώσεις της.

«Ο Ντέιβιντ είχε προσπαθήσει να με σκοτώσει»δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στη Daily Mail, αμέσως μόλις βγήκε από το ριάλιτι Big Brother.

antzi-255_0
«Έμαθα το νέο του θανάτου του ενώ βρισκόμουν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Το γεγονός ότι συνέβη live στην τηλεόραση ήταν ταιριαστό στην ιστορία μας, αφού επρόκειτο για γάμο της σόου μπίζνες που υπήρχε για πολλά χρόνια για χάρη των media», ανέφερε.

Μιλώντας για την περίοδο που ήταν στα χωρίσματα, τόνισε ότι είχε φτάσει στο σημείο να προσπαθήσει να τη σκοτώσει.
«Κάποια στιγμή, ενώ είχα μια διαφωνία με την προσωπική του βοηθό, έτρεξε καταπάνω μου από την άλλη πλευρά του δωματίου, με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με σφίγγει. Είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Ήταν φρικτό. Η βοηθός μου τον απομάκρυνε», αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος

antzi1

Η Αντζι Μπόουι αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο γάμο τους και έκανε γνωστές γαργαλιστικές στιγμές. «Μου είχε πει πριν ακόμα παντρευτούμε ότι δεν μ’ αγαπούσε και η σχέση μας ήταν ελεύθερη από την αρχή. Τη βραδιά πριν από τον γάμο μας, μάλιστα, είχαμε πέσει στο κρεβάτι με ένα τρίτο άτομο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σχέσης μας απαιτούσα να μου φέρονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό, και σύντομα κατάλαβα ότι δεν λάμβανα τίποτα από τα δύο. Ο David είχε πάντα την άδεια μου να κοιμάται με άλλα άτομα, αλλά δεν ήθελα να το κάνει μπροστά στα μάτια μου», αναφέρει η 66χρονη σήμερα ηθοποιός.

«Ο Ντέιβιντ και εγώ χωρίσαμε το 1980 και από τότε δεν ανταλλάξαμε λέξη. Παρά το γεγονός ότι είχαμε ζήσει μαζί δέκα χρόνια και είχαμε αποκτήσει ένα παιδί, με “έσβησε” από τη ζωή του σαν να μην υπήρξα ποτέ», τονίζει, καταλήγοντας «Ποτέ δεν εξέφρασε οποιουδήποτε είδους τρυφερότητα ή ευγνωμοσύνη μετά το διαζύγιο. Απέλυσε οποιονδήποτε ανάφερε το όνομά μου. Κατέστρεψε όλες τις φωτογραφίες που μας έδειχναν μαζί. Δεν αναγνώριζε το παραμικρό από όσα είχα κάνει για εκείνον».

anti_3_87

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το