Τοπικά

Προβάδισμα Βούλγαρη και Καψάλη στις εκλογές για νέους διευθυντές εκπαίδευσης Λάρισας

thrania

Ο Φαρσαλινός απερχόμενος αναπληρωτής διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σωτήρης Βούλγαρης και ο υπηρετών σε σχολείο της Γιάννουλης Γιάννης Καψάλης είναι οι δύο νικητές των σημερινών εκλογών που αποκτούν προβάδισμα στις διαδικασίες ανάδειξης νέων διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βούλγαρης αναδείχθηκε πρώτος με 103 ψήφους σε 167 εκλέκτορες ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν: Χρήστος Κίτσιος 31, Αθανάσιος Παπατζέλος 18, Κωνσταντίνος Γκόλτσιος 5, Αριστέα Φούκα 4, Μαρία Παπακωνσταντίνου 3 και Μαρία Ζηρδέλη 2.

Αντίστοιχα, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο κ. Καψάλης αναδείχθηκε πρώτος με 68 ψήφους σε σύνολο 152 εκλεκτόρων ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν: Κωνσταντίνος Κοντσιώτης 48, Βασίλης Γιαννόπουλος 10, Ασπασία Κασίδα, 9, Γιάννης Ρουπακιάς 6, Μαργαρίτης Μπασδαβάνος 4, Γιώργος Δοδοντσάκης 3 (2 λευκά).

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία επιλογής διευθυντών ακολουθούν προσφορικές συνεντεύξεις το ερχόμενο δεκαήμερο, ενώ θα ακολουθήσει η πρόταση τοποθέτησης των διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής και η απόφαση τοποθέτησης των διευθυντών Εκπαίδευσης από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι νέοι διευθυντές αναλαμβάνουν υπηρεσία στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Πηγή www.onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το