Αθλητισμός

Την Κυριακή ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακός Βόλου- Ηρακλής Θεσσαλονίκης

pos-na-matho-mpasket_0(12)

Με τον  αγώνα  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών μπάσκετ  συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα  αγωνίζεται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 . 00 στο ΕΑΚ Βόλου ελπίζοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και τις νίκες στον τελευταίο αγώνα για το 2015, μιας και το πρωτάθλημα έχει διακοπή και επαναρχίζει στις 10 Ιανουαρίου 2015 , εκτός έδρας , με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης .

Τα κορίτσια και ο προπονητής  Μιχάλης Καπουρνιώτης είναι πανέτοιμα για να κατακτήσουν ακόμη μια νίκη που θα μας διατηρήσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θέλουν την συμπαράσταση του φιλάθλου κόσμου της ομάδας μας .

«Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας , που θα αποτελέσει αφενός κίνητρο για τις αθλήτριες του Συλλόγου , αφετέρου θα βοηθήσουν  και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής , με την οικονομική τους ενίσχυση , προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις οικονομικές ανάγκες λειτουργίας και συντήρησης των τμημάτων .

Στους αγώνες   υπάρχει είσοδος , για οικονομική ενίσχυση , 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το