Αθλητισμός

Ψάχνουν για λεφτά στη Νίκη

Ενώ καταβλήθηκε το χρέος προς τον Χατζηλιάδη

Σε αναζήτηση οικονομικών πόρων βρίσκεται η Νίκη αφού οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ τρέχουν. Μία από αυτές δεν υφίσταται πλέον μια και το χρέος των 4.000 ευρώ προς τον Χατζηλιάδη καταβλήθηκε. Έτσι κίνδυνος τιμωρίας υπάρχει μόνο αν δεν δοθούν τα οφειλόμενα στον Σβανιά. Οι διοικούντες προετοιμάζονται και για τη Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12. Εκεί λογικά θα ανοίξει τα χαρτιά του και ο Στράτος Γιδόπουλος. Οπισθοχώρησε βαθμολογικά η Νίκη κάνοντας χθες το προγραμματισμένο της ρεπό στον βόρειο όμιλο της Football League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Για πολλοστή φορά ο Στράτος Γιδόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Νίκη και οι διοικούντες τρέχουν και δε φτάνουν για να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για την ομάδα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση που αυτή τη φορά ο έμπειρος παράγοντας κάνει πράξη την απειλή του. Βέβαια το γεγονός ότι ακόμη δίνει κατευθυντήριες γραμμές μάλλον δείχνει πως σκοπεύει να κρατήσει τα «ηνία» της ΠΑΕ αν και ως τώρα τηρεί σιγή ιχθύος.

Δεν αποκλείεται να ανοίξει τα χαρτιά του στην προγραμματισμένη για τις 30 Δεκεμβρίου γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Αυτή είχε ανακοινωθεί πως θα γινόταν στα γραφεία της εταιρείας στο Πανθεσσαλικό, αλλά μετά την έξωση από τα Ολυμπιακά Ακίνητα ίσως αλλάξει ο τόπος της συνέλευσης.

Στο μεταξύ, έναν βραχνά λιγότερο έχει από χθες η Νίκη, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας καταβλήθηκε το ποσό των 4.000 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Μάρκο Χατζηλιάδη. Έτσι παύει να ισχύει η απόφαση της ΕΠΟ για αποκλεισμό της Νίκης από τους αγώνες και αφαίρεση δύο βαθμών, όσον αφορά την προσφυγή του συγκεκριμένου παίκτη.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει η ίδια τιμωρία για την περίπτωση του Κώστα Σβανιά. Μάλιστα σε αυτόν οφείλονται 14.000 ευρώ συν τους τόκους. Αν δεν καταβληθούν εγκαίρως δεν θα οριστεί το επόμενο παιχνίδι της Νίκης στο πρωτάθλημα που είναι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Από κει και πέρα άγνωστη είναι και η στάση που θα κρατήσει στη συνέχεια ο κόσμος της Νίκης, που στο παιχνίδι με τον Τύρναβο αποδοκίμασε τον κ. Γιδόπουλο για τις επιλογές του. Οι φίλαθλοι είχαν υποδεχθεί με χαρά τον κ. Γιδόπουλο όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας πιστεύοντας ότι θα την οδηγούσε σε επιτυχίες. Μάλιστα και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σε διάστημα δύο ετών η Νίκη θα έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» παραμένουν στη Γ’ Εθνική (Football League 2) με τον κ. Γιδόπουλο να δικαιολογείται για την πρώτη χρονιά ότι πλήρωνε τα χρέη προηγούμενων διοικήσεων, ενώ στη δεύτερη αναλώθηκε σε διαμάχες με τον Δήμο Νέας Ιωνίας και με το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Μία ακόμη χαμένη χρονιά μόνο ευτυχισμένους δεν θα έκανε τους φίλους της Νίκης.

Χάθηκε νέο

βαθμολογικό έδαφος

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης έχουν άδεια μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Εξάλλου χθες δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις διότι η ομάδα έκανε το προγραμματισμένο της ρεπό στο πρωτάθλημα. Έτσι, όμως έμεινε στους 20 πόντους χάνοντας νέο βαθμολογικό έδαφος.

Τα χθεσινά αποτελέσματα της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής έφεραν τη Νίκη εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καλλονή, οκτώ πίσω από τον δεύτερο Φωκικό και έξι πίσω από την τρίτη Επανομή, ενώ την προσπέρασε και ο Εορδαϊκός. Έτσι η ομάδα του Βόλου οπισθοχώρησε στην 5η θέση της κατάταξης, ισοβαθμώντας μάλιστα με τους Δόξα Κρανούλας, Γιαννιτσά και Τύρναβο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το