Photo Gallery, Αθλητισμός

Τώρα έχει …καλή θέα η Νίκη

 

Σε τροχιά πλέι οφ επανήλθε η Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 της Καλλιθέας και ανέβηκαν στην 7η θέση της Football League ξεπερνώντας τη Λάρισα που είχε ρεπό. Ωφέλιμη για το βολιώτικο συγκρότημα ήταν και η «λευκή» ισοπαλία που έφερε με τον Θρασύβουλο ο Πανσερραϊκός, τον οποίο αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο.

 Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Τώρα είναι η Νίκη έχει σαφώς καλύτερη …θέα στη βαθμολογία της Football League. Η επιτυχία της σε βάρος της Καλλιθέας με 3-1 την ανέβασε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας βάζοντάς την πάλι σε τροχιά πλέι οφ.

Επίσης πολύ σημαντικό θεωρείται και το ότι η βολιώτικη ομάδα έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Στο προχθεσινό ματς εκτός από την Καλλιθέα είχε να αντιμετωπίσει και έναν ακόμη αντίπαλο, που δεν ήταν άλλος από την κούραση. Οι «κυανόλευκοι» κατανάλωσαν πολλές δυνάμεις στο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα, πράγμα που φάνηκε και στη συνάντηση της περασμένης Κυριακής. Αντίθετα η Καλλιθέα είχε σαφώς δυσκολότερο έργο παίζοντας εντός έδρας με τον Θρασύβουλο την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέταξε την ομάδα του ακριβώς όπως και στο «AEL FC Arena», δηλαδή με 4-2-3-1 και με την ίδια ενδεκάδα, θέλοντας έτσι να τους επιβραβεύσει τους παίκτες του για την εξαιρετική εμφάνιση στη Λάρισα. Οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασαν δύο πρόσωπα. Ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, ενώ ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Πουρτουλίδη.

Στη συνέχεια, όμως, «κάθισαν» δίνοντας το δικαίωμα στην Καλλιθέα να αναθαρρήσει και να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις. Εκεί η Νίκη παρουσίασε αδυναμίες στο πρώτο μέρος, καθώς σε δύο περιπτώσεις ο Χατζόπουλος έμεινε αμαρκάριστος στην «καρδιά» της περιοχής, αξιοποιώντας τη μία (1-1 στο 37’).

Στην επανάληψη είδαμε την ομάδα που όλοι ξέρουμε, με διαρκή κίνηση χωρίς την μπάλα, ασφυκτική πίεση και αρκετές ευκαιρίες. Καθοριστικής σημασίας ήταν η είσοδος του Άλαν Λαλίν. Ο διεθνής άσος από την Ονδούρα τοποθετήθηκε στην αριστερή πλευρά και συνεπικουρούσε τον Κώστα Φλίγκο στην κορυφή της επίθεσης.

Η κίνηση αυτή του Απόστολου Χαραλαμπίδη αποδείχθηκε καταλυτική στην έκβαση της αναμέτρησης. Η Νίκη έγινε πιο επιθετική, έκλεισε την Καλλιθέα στα καρέ της και άρχισε να την «σφυροκοπά» σκοράροντας με φανταστικό γκολ του Λαλίν στο 58’. Εξαιρετικοί για άλλη μια φορά ήταν οι Νίκος Πουρτουλίδης και Χάρης Παππάς, ενώ ορεξάτος εμφανίστηκε και ο Κώστας Φλίγκος. Ο 27χρονος φορ, αν και του ακυρώθηκαν δύο τέρματα (το δεύτερο ήταν κανονικό), «πήρε το αίμα του πίσω» στο 73’ πετυχαίνοντας το τελικό 3-1. Εν κατακλείδι η βολιώτικη ομάδα ικανοποίησε τον κόσμο, ο οποίος έφυγε ευχαριστημένος από το θέαμα που παρακολούθησε.

ΝΙΚΗ: Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (80’ Παπαδόπουλος), Σκούφαλης (46’ Λαλίν), Παππάς, Κυριάκος (70’ Χατζής), Φλίγκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Μουσταφίδης, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Χατζόπουλος, Φαγέ, Πίκολο (69’ Φουτσίνι), Ατματζίδης (60’ Μαρουκάκης), Τρεκαρίτσι (82’ Σίλβα), Κατσικογιάννης, Ντακόλ.

 

To Σάββατο

με Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός είναι ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης για την 32η αγωνιστική της Football League. Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο στάδιο των Σερρών και θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Απριλίου, αφού θα καλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση από το OTE Sport 3. Η ώρα έναρξης ορίστηκε για τις 16.30, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού.

 

Εκδρομή στις Σέρρες

από τους οργανωμένους

Κοντά στη Νίκη και στις Σέρρες θα βρίσκονται οι φίλαθλοι της Νίκης. Οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης», Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, Blue Angels και η λέσχη γυναικών Blue Diamonds διοργανώνουν εκδρομές και καλούν τους φίλους του ιστορικού συλλόγου να δώσουν δυναμικό «παρών» το ερχόμενο Σάββατο στις Σέρρες. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία των παραπάνω συνδέσμων ή στο τηλέφωνο 2421302530 για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης.

Το Blue Club-Θύρα 3

συγχαίρει τον Ρήγα

Το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Ρήγα Φεραίο για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική. Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» συγχαίρει το αδελφό σωματείο του Ρήγα Φεραίου για την άνοδο του στην  Γ’ Εθνική κατηγορία και εύχεται τα όνειρα και οι στόχοι φιλάθλων και διοίκησης να πραγματοποιηθούν. Το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» θα είναι πάντα κοντά στο αδελφό και ιστορικό σωματείο του Ρήγα Φεραίου».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το