Τοπικά

Τραυματίες από τροχαία σε Βόλο – Πορταριά

ΕΚΑΒ

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε στη 1.20 σήμερα τα μεσημέρι από αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Ν. Ιωνία προς τον Άναυρο. Ο 70χρονος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, στην οδό 2ας Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να τον παρασύρει.

Ο ηλικιωμένος, στη συνέχεια έπεσε σε σταθμευμένο φορτηγάκι που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο ενώ προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

 Δύο τραυματίες σε τροχαία σε Αλυκές και Πορταριά

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα που έγιναν στις Αλυκές και στην Πορταριά, λίγο μετά τις 3 σήμερα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, στις 15.15, μια γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Επίσης, στις 15.45, στο ύψος της Κυανής Ακτής Αλυκών, άνδρας, περίπου 45 χρονών, που οδηγούσε δίκυκλο, έπεσε σε στύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Και στις δύο περιπτώσεις οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από τα ΕΚΑΒ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το