Τοπικά

Επίσκεψη του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου στον Π.Σκοτινιώτη

ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο νέος διοικητής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου κ.Κώστας Καραμπάτσας, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Διοικητή κ.Χαρ. Μπαλλή και τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ.Γρ.Κουμπαρέλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πρώτη προσέγγιση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, τα οποία θα συζητηθούν συστηματικά σε επόμενες συναντήσεις εργασίας.

Ο κ.Καραμπάτσας αναφέρθηκε στους στόχους και τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι θεώρησε καθήκον του να επισκεφθεί και να ενημερώσει τον πρώτο πολίτη της πόλης για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τους δεσμούς φιλίας που τον συνδέουν με τον κ.Σκοτινιώτη από την κοινή διαδρομή τους στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Βόλου εξέφρασε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου και στο πρόσωπο του Διοικητή, τονίζοντας ότι «η δημόσια υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό και βασική προϋπόθεση είναι η καλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Προς αυτή την κατεύθυνση η Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξει δυναμικά τα αιτήματα της διοίκησης και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου, ώστε το Νοσοκομείο να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη και δικαιούνται οι πολίτες του Βόλου».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το