Photo Gallery, Αθλητισμός

Σφοδρά «πυρά» από Πάτση

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη στράφηκε κατά των Ιωαννίδη και Πιλάβιου 

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ Νίκη για τους χειρισμούς του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου πάνω στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Αυτή εκφράστηκε με σκληρές δηλώσεις του προέδρου Ανδρέα Πάτση σε ραδιοφωνική εκπομπή. Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας που το Σάββατο δίνει φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών. Συνενώθηκαν τρεις σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά αμφίβολο να συμβεί όσο δεν λύνεται το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αναδιάρθρωση. Η προσθήκη των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους είναι και η Νίκη, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται η αύξηση των ομάδων σε 21.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν ότι έχουν καταστρατηγηθεί βασικές διατάξεις των κανονισμών που υπάρχουν και επιρρίπτουν ευθύνες τόσο στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, όσο και στον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη κ. Ανδρέα Πάτσης ήταν …λάβρος κατά των κ.κ. Ιωαννίδη και Πάτση μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον Σκάι», ενώ ζήτησε και την επέμβαση της δικαιοσύνης. Όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα  dikisports.blogspot.gr, ο ισχυρός άνδρας της Νίκης είπε χαρακτηριστικά:

«Γιατί ο κ. Ιωαννίδης και ο κ. Πιλάβιος θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή όσων διαφωνούν με την αναδιάρθρωση, μέσα από την παράνομη συμπεριφορά που επιδεικνύουν; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να μας πει για ποιο λόγο τον απειλούσαν. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο θέμα, εδώ έχουμε απειλές κατά ζωής και οικονομικά ανταλλάγματα, με τα οποία οφείλει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη».
Στο μεταξύ, ο κ. Πάτσης βρέθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό και έκανε επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις του, αφού ήθελε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται εν όψει τις επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Στη συνέχεια είχε διάφορες συναντήσεις που αφορούσαν ομάδα και αναχώρησε για την Αθήνα.
Τέλος, κανονικά συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας που το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Απών ήταν βέβαια ο Αλέξανδρος Σούφλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Συνένωση τριών συνδέσμων 

φιλάθλων της Νίκης

Τρεις σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της Νίκης το Blue Club «Π. Ντοκούζης», η Θύρα 3 και οι Vamvakourgia Fans ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη δημιουργία ενός δυναμικού πυρήνα φιλάθλων που θα ενισχύει τη βολιώτικη ομάδα. Για το λόγο αυτό από το Blue Club εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της Νίκης για τα εξής: Με χαρά ανακοινώνουμε την συστέγασή μας με τα αδέρφια μας του συνδέσμου «Θύρα 3» και του συνδέσμου Vamvakourgia Fans, αποδεικνύοντας έτσι τις άψογες σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι οργανωμένοι της ομάδας μας. Πλέον δημιουργείται ένας σύνδεσμος-κολοσσός με τεράστια δυναμική, με μοναδικό του σκοπό την ανάδειξη της Νικιώτικης ιδέας.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων. Αναβάλλονται  επ’ αόριστον οι εκλογές που είχαν προκηρυχθεί πριν μερικές μέρες. Επίσης προχωρούμε σε  αναδιάρθρωση του καταλόγου των μελών. Οι παλιές κάρτες μέλους παύουν να ισχύουν και θα γίνουν εκ νέου εγγραφές μελών. Οι νέες αιτήσεις εγγραφών  θα υποβάλλονται από 18/9/2012 έως 30/9/2012 και ώρες18.00 έως 22.00 στα γραφεία των συνδέσμων Μαιάνδρου 14. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να απαραίτητα να εγκριθούν από το Δ.Σ., το οποίο θα κρίνει εάν το υποψήφιο μέλος πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι σύνδεσμοι ώστε κάνει δεκτή την εγγραφή του».

Επίσης οι σύνδεσμοι Blue Club «Π. Ντοκούζης», Θύρα 3 και Vamvakourgia Fans εκφράζουν τις ευχές τους προς σε δύο μέλη του συνδέσμου με την εξής ανακοίνωση:

«Εξάλλου το Σάββατο έγινε ένας καθ’ όλα Νικιώτικος γάμος. Ο αδερφός μας ο Τόμυς Τάτσης ένωσε με τα δεσμά του γάμου το μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου μας Αλέκο Αλεξίου και τη Mαρία Μπουκουβάλα.Ευχόμαστε στο νέο αυτό ζευγάρι ό,τι καλύτερο στο ξεκίνημα της νέας ζωής τους.

Καθώς επίσης καλωσορίζουμε το νέο μέλος στη Νικιώτικη οικογένεια, το όμορφο

αγγελούδι ,που απέκτησε πριν λίγες μέρες ο αδερφός μας ο Βασίλης Αρβανιτόπουλος. Να ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένο και με τη Νικάρα στην καρδιά».

Εγγραφές στο τμήμα

στίβου της Νίκης

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», ενώ καταρτίστηκε το πρόγραμμα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο τμήμα στίβου του συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν για περαιτέρω πληροφορίες με τους προπονητές Παρασκευόπουλο Παύλο (τηλέφωνο 6972817413), Αηδονίδου Δήμητρα (6972715616), Σκουργιά Ελένη (6977261095), Κολλυμένου Βάσω (6973013776) και Βλαχάβα Αποστόλη (6958456667).

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το